Matu69 Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Matu69
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): 𝕆𝕝𝕕 𝕄𝕢𝕥𝕦 ツ#4006
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Pole.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Tavaliselt ma ehitan oma kodu ja selle ümbrust ja kaevandan netheris debrist. Hetkel ma tegelen oma maja ehitusega ja teiste aitamisega kui vaja. Ma üritan leida kõik armorid ja tööriistad ja kui see on tehtud siis kõik minecraft blockid!
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ainuke asi mida ma hetkel halvasti näen on redstone ehk pistonid ei taha töödata.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed küljed- Ma suudan hoida külma verd ja mind nii lihtsalt närvi ei aja
2)Ma saan mängida peaaegu tervepäeva ja suht kaua õhtul
Negatiivsed küljed
- Ma teen vahest kirjavigu kuid üritan neid vältida
- Ma küll ropendan või ütlen halbu väljendeid kui mind väga närvi ajada ,kuid seda juhtub harva!
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Põhiliselt on muted kuna aasta ja pool tagasi arvasin et kui sul on hästi palju mutesid siis on äge.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Mul on hetkel 22h mänguaega aga saan olla online iga päev peale kella 13:20 kuni 00:00 aga reedel 14:00 kuni 00:00. - Ma suudan hoida külma verd ja mind nii lihtsalt närvi ei aja
-
Vastu. Minu arust natuke palju karistada saanud ja valvur kohe kindlasti ei tohiks ropendada.
-
@Th1ck Ma olen muutunud ja üritan hoida ropendamist ära ja sedagi juhtub harva
-
Vastu
-
@Estlike Miks siis nii?
-
nvm
-
Vastu, kui käitumist & sõnavara parandad siis vahetan hääle.
-
@Nupzik Juba parandangi!
-
Vastu
-
Vastu
-
@ItsMe Miks siis nii?
-
@karu123 Miks siis nii?
-
@Matu69 Ma ei näe sinus Valvurit ja ropendamine ei sobi, isegi kui seda juhtub harva. Plus täna nägin sõnu mis ei sobi väga kui Valvuriks tahad.
-
Vastu. Eelnevalt mainitud et sõnavara sa ei suuda kontrollida. Samuti arvan et 13 aastane meeskonnas on nagu 16 aastane alkoholipoes- lihtsalt kasutu
-
@Matu69 Sama mis itsme ütles
-
Te ütlete, et ropendamine ei sobi valvurile meanwhile tehakse teie admini kohta kaebus, et ta ropendab
-
Keegi pange lukku.
-
Postitaja soovil Lukku & Arhiivi