Chat filter
-
Ropendamise vastu rakendada chati filtrit, mis roppused välja korjab ja nt tärnideks muudab.
Vähe lihtsam kui ropendamise eest manuaalselt hoiatusi laduda.
-
Lamp asi. Kes tahab leiab ikka mooduse ropendamiseks
-
Kunagi oli, aga see hakkas tavalisi sõnu ka välja noppima, kus tähed olid tekitanud ebasobilku lühendi (nt Trampima) ja tuleb tunnistada, et see oli ebameeldiv.
-
Nagu Lehmakomm ütles, kes tahab leiab mooduse ropendamiseks, see filter ei teeks eriti midagi, custom fontid nt jms.
-
@Lehmakomm ütles Chat filter:
Lamp asi. Kes tahab leiab ikka mooduse ropendamiseks
@Estlike ütles Chat filter:
Nagu Lehmakomm ütles, kes tahab leiab mooduse ropendamiseks, see filter ei teeks eriti midagi, custom fontid nt jms.
Ilmselgelt, kes väga tahab leiab ikkagi mooduse. Selle asja mõte ongi basic roppus välja noppida ja vähendada ebatsensuurse kõne ilmumist chatti ja vähendada meeskonna käsitööd.
@ScoobyDudu ütles Chat filter:
Kunagi oli, aga see hakkas tavalisi sõnu ka välja noppima, kus tähed olid tekitanud ebasobilku lühendi (nt Trampima) ja tuleb tunnistada, et see oli ebameeldiv.
Normaalne plugin ja blockitavate sõnade list hoiab sellise asja ära
-
Pole vaja mingit pluginat, selleks on meeskond
-
Just saying, et kui mina veel meeskonnas olin siis sain vast kõigi eest rääkida, et meil oli päris vähe tööd ning sel ajal oli rohkem mängijaid, kui praegu.
-
@Estlike sa olid meeskonnas??
-
@Nupzik skheaa btw
-
@Th1ck nagu ma varem ei teadnud
-
@Nupzik kes skheaa on?
-
@Th1ck skheaa on
-
@ScoobyDudu olen scoobyga nõus
-
@Nupzik ei olnud lol uskuma jäid
-
Selleks on Valvur rank loodud ilmselt, et hoida serveri chati korras nendest noortest kes ei oska oma vanuse kohta normaalset käituda ning peavad vajalikuks kasutada oma lausetes ebasobivaid sõnu (loe: roppe sõnu)
-
@Ahmed +1