Kapsauss Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Kapsauss
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Whopper#7424
Vanus (vähemalt 13): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud abistaja Relaxx servis selline 2-3 aastat tagasi ning enne seda olin oma Prica serveris sammuti abistaja. Olin ka DK serveris meeskonna liige kuid ei mäleta mis astmel.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel on minu põhilisteks tegevusteks farmide loomine ning nedega tegelemine ja tegelen ka asjade enchantimisega pidevalt. Tulevikus oleks plaan luua suurem kauplus.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Minu arvates võiks tuua poodi rohkem asju mida müüa. Kuna hetkel olen sellises kohas kus soovin hakkata järgmist farmi ehitama kuid ei teagi mida teha kuna valik nii väike, ja midagi sellist erilist või huvitavat ei ole millega tegelema hakkata. Sammuti võiks lisada spawnerite valikut poodi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed küljed:
- Olen suuteline õppima uusi teadmisi.
- Olen sõbralik ning alati olen valmis looma uusi suhteid kui looma sõpru.
Negatiivsed küljed
- Võin vahepeal kiiresti ärrituda mitte suurte asjade peale (Kuna magan tihti vähe sest pelan )
- Võin olla karistuste osas natukene liiga leebe kuna olen rohkem selline kes seletab ära mis ta valesti tegi mitte ei lenda kohe sisse (kuna tean, et need karistused alati ei aita)
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei hetkel ei ole karistada saanud ega ei soovi ka saada.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Mängin Minecrafti päevas selline 6-8 tundi ja sellest enamus ajast olen Kännukas. Hetkel mängin palju kuna hiljuti välja 1.16 ja mul siin palju uut õppida.
-
Hetkel ütleks, et poolt
-
@Kapsauss ütles Kapsauss Valvuriks:
Teie mängusisene kasutajanimi: Kapsauss
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Whopper#7424
Vanus (vähemalt 13): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud abistaja Relaxx servis selline 2-3 aastat tagasi ning enne seda olin oma Prica serveris sammuti abistaja. Olin ka DK serveris meeskonna liige kuid ei mäleta mis astmel.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel on minu põhilisteks tegevusteks farmide loomine ning nedega tegelemine ja tegelen ka asjade enchantimisega pidevalt. Tulevikus oleks plaan luua suurem kauplus.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Minu arvates võiks tuua poodi rohkem asju mida müüa. Kuna hetkel olen sellises kohas kus soovin hakkata järgmist farmi ehitama kuid ei teagi mida teha kuna valik nii väike, ja midagi sellist erilist või huvitavat ei ole millega tegelema hakkata. Sammuti võiks lisada spawnerite valikut poodi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed küljed:
- Olen suuteline õppima uusi teadmisi.
- Olen sõbralik ning alati olen valmis looma uusi suhteid kui looma sõpru.
- Suudan jääda erapooletuks.
Negatiivsed küljed
- Võin vahepeal kiiresti ärrituda mitte suurte asjade peale (Kuna magan tihti vähe sest pelan )
- Võin olla karistuste osas natukene liiga leebe kuna olen rohkem selline kes seletab ära mis ta valesti tegi mitte ei lenda kohe sisse (kuna tean, et need karistused alati ei aita)
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei hetkel ei ole karistada saanud ega ei soovi ka saada.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Mängin Minecrafti päevas selline 6-8 tundi ja sellest enamus ajast olen Kännukas. Enamasti mängin ma õhtuti 22:00-04:00 kuna päeval mul kodust väljas pool palju tegemisi, vahest ka hommikuti.
Hetkel mängin palju kuna hiljuti välja 1.16 ja mul siin palju uut õppida. Soovin kanditeerida kuna ei ole hetkel mõnda aega kusagil serveris meeskonnas olnud ja mulle on see töö siiamaani meeldinud seetõttu soovin liituda Kännuka meeskonnaga. -
Vastu, valetamine ei ole ilus.
-
@Estlike tohin küsida kus valetasin? võid mind parandada
-
Vastu! Pole varem serveris näind.
-
Me is poolt
-
@Ruxxz Arusaadav, ma pole just kõige aktiivsem chatis. Mina teid olen näinud küll.
-
Vastu, nägin isikut kasutamas keelatud lühendit.
-
Vastu, põhjus eelnevalt mainitud
-
@MiniBoyy Ma arvan et igaüks on kunagi midagi valesti teinud. Pole inimest kes poleks.
-
@Kapsauss Saan aru, aga sa täna just kasutasid seda.
-
@MiniBoyy tean. ja sammuti vabandasin
-
Vastu
-
See pilt ütleb kõik. Lukku, Arhiivi.