kaerahelves valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: kaerahelves
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): KärbesJaak#5717
Vanus (vähemalt 13): 19
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud kunagi iidsetel aegadel admin, kahjuks ei mäleta serveri nime. Olen kiire õppija ning annan alati endast parima.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitan, teen villageride elu paremaks ning suhtlen inimestega.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Öösiti, kui on vähem meeskonna inimesi sees, on väga palju sõnavahetust. Väga nõme on vaadata sellist asja pealt.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen töötanud 3 aastat juhatajana, seega tean mis tähendab meeskonnatöö ning üksteise aitamine. Oskan ka viisakalt läheneda ega lenda peale kohe. Võtan küll palju asju südamesse, kuid saan ka sellest kohe üle ning ei hakka mossitama/vinguma. Algul olen suhteliselt vaikne aga kui hoo sisse saab siis lasen ludinal.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Enamasti alustan hommikupoole (10-12), vahepeal teen pause ning lõpetan umbes 21-22. Vahel juhtub ka nii et olen 2-3ni. -
Poolt, inimene on aktiivne, mänguhimuline ning samas väga tore tüdruk.
-
Pole tähele pannud serveris kuid onlinetimei on ja tundub tore
Poolt;)
-
Poolt
-
@Th1ck SIMP!
-
pole näinud serveris vastu
-
Poolt, üsna palju olen näinud serveris ja discordi kõnes. Suhteliselt tore inimene.
-
ma ei tea, poolt
-
Poolt
-
Jaju, poolt, väka dore blix
-
vastu, pole näinud mängus
-
Poolt
-
Poolt norm tütarlaps