MisterSpitzhacke valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:
MisterSpitzhacke
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):
MisterSpitzhacke #9125
Vanus (vähemalt 13):
Olen 16-aastane.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Olen saanud olla moderaator ühes Eesti Minecrafti serveris aastal 2015, kui olin alles 11 aastane. Meeskonnatöö puhul on olemas ka päriselu kogemusi enda hobiga seoses ning teistes mängudes samuti.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Peamiselt veedan suurema osa enda ajast serveris ehitades, mulle meeldib kujundada enda järgi maju ning erinevaid hooneid, kui ka teiste järgi, saades insipiratsiooni YouTubest või mujalt. Meeldib ka see, et saan ise mõelda mis materjale kasutada, kust neid saada ning aega planeerida vastavalt sellele.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Olen pannud tähele, et serveris on õhtuti, eriti öösiti inimesi, kes lõikavad kasu sellest, kui serveri meeskond aktiivne pole. Kuigi on need korrarikkumised kerged, siis leidub ikka mõni kes viib asja liiga kaugele ning on vaja korrapidajal sekkuda.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed küljed: Olen väga abivalmis ning lahkelt vastu võttev inimene. Mulle meeldib inimestega suhelda ning jagada nendega enda mõtteid, kui ka kuulata teisi ja kui vaja, siis abi pakkuda. Samuti olen ma motiveeritud enda oskuste taset laiendama ja õppima juurde uusi teadmisi.
Negatiivsed küljed: Ma olen väga kompetitiivne inimene, tahan igal võimalusel võita ning teen kõik selleks, et ma selle saavutaks. Sellega aga kaasnevad halvad asjad, ma saan vihaseks kui ma kaotan enda vea pärast või kui vastane peibutab mind pärast kaotust. Ühesõnaga, võin olla toksiline mõndades situatsioonidest mis puudutavad võistlusi. Teine halb asi on see, et ma olen perfektsionist, kõik peab olema detailne ning perfektne nii nagu plaani järgi on mõeldud. Seetõttu võib mul plaanitumast rohkem aega minna asjadega.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Üldiselt olen aktiivne igapäev vähemalt 5 tundi, kui just ei tule midagi kriitilist ette, sündmusi. Olen aktiivne just õhtuti ning öösel, kui meeskonna liikmeid pole serveris ning saan pakkuda korrahoidmist ja abi mängijatele sellisel ajal, kui mitte keegi teine ei saa. Ning ka seetõttu arvan, et olen perfektne kandidaat valvuriks Kännukas Minecraft serverisse. -
Vastu.
-
Uuuuu see avaldus mingi norm ju ei vö
Igastahes minu vastus on kindel Poolt -
Poolt!
-
Avaldus on hea ja korralik. Poolt!
-
Ilmselgelt poolt juh
Mida te lootsite lol -
Avalduse järgi päris hea. Kui kõik vastab sellele nagu avalduses kirjas, siis ma pigem POOLT.
-
Poolt.
-
Ilmselge POOLT!
-
Miks? Poolt
-
Lisatud, lukku.