yebere_lobe abistajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: yebere_lobe
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): inimene#2290
Vanus (vähemalt 13):Ma olen 16 saan 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Oma enda minecrafti serveris
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): ehitamine ja nii sama olemine
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne on et kõik on nii lahked algajade vastu ja otseselt mul ei olegi midagi negatiivsed üelda
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei mäleta küll et oleks saanud karistada
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ma olen suhteliselt aktiivne ütleme 3-4 tundi päevas ja nädala vahetusel 5-6 -
Vastu.
-
Vastu! Kes sa oled üldse? Avaldus on ka väga nigel.
-
Kindlasti Vastu, Abistajaks kohe kandideerida ei saa vaid saab alguses Valvuriks, avaldus kuidagi lühike...
-
-
Tavaliselt kandideeritakse ikka valvuriks, mitte abistajaks
-
Avaldus lühike
-
Ei ole chatis väga tihti nähtavale jäänud. Üks kord mil nägin oli eile ja see ka sisaldas venekeelseid roppuseid
-
Punktis "Positiivsed & negatiivsed küljed" on ikka mõeldud, et sa kirjeldad enda positiivseid ja negatiivseid külgi. Mitte ei too välja, et serveris on kõik lahked algajate vastu.
Vastu
-
-
Veits vähevõitu sul seda teksti seal ja abistajaks minu mäletamise mööda ei saa kandideerida. VASTU
-
poltg
-
Avaldus lühike, kirjavead, chatis vaikne ja olen näinud isikut mitu korda ropendamas
-
VASTU
-
16 aastane, kes saab varsti 17 võiks ju natukene parema avalduse teha. Info on kergelt öeldes puudulik. Nüüd tead seda ilmselt isegi, et otse abistajaks ei saa. Soovitan vaadata eelnevaid avaldusi, siis näed enamvähem, kuidas avaldust teha.
-
Siin oleks vaja rohkem ehitisi näha, hetkel tõesti ei saa adekvaatset arvamust anda nende ehitiste põhjal.