Kandideerimine valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: printsess300
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Mul pole discordi aga kui vaja siis võin teha.
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Ma pole kuskil mingis serveris meeskonnas olnud ega midagi säärast teinud niiet mul pole eriti kogemusi aga ma olen alati valmis midagi uut õppima ja teisi aitama murede ja probleemidega.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Niisama olemine ja inimestega räägimine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Minu arvates on Kännukas kõik hästi lihtsalt vahepeal võib lag olla aga minu jaoks see pole nii suur probleem.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen enam vähem hea probleemide lahendamises ja olen alati valmis inimesi aitama. mul eriti vist pole mingeid negtaiivis külki.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole aga üks kord sain mute sest, mu minecrafti chat oli katki ja kirjutasin selle tõttu kuidagi nagu eraldi ja see lugeti spammi alla.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen kännukas aktiivne. Mõni päev ei või sees olla see võibolla sellepärast et on palju koolitöid teha. Aga olen tavaliselt ikka aktiivne serveris. -
Avaldus on väga nigel.
Vastu! -
@printsess300 veider avaldus ja hui et sa oleksid 13 sa ise ytlesid mngi paev et oled 10 v6i 11
-
@printsess300 vastu
-
@Speedxx12xx Ma ei öelnud mitte kunagi mingi päev et olen 10 või 11 ja ma olen 13. Sa võibolla ajasid millegiga segamini või tulid sulle meelde 2-3 aasta tagaused ütlused.
-
Pean nõustuma Ruxxziga ja ütlema, et avaldus on nigel + esineb ka kirjavigu. Vastu.
-
@Speedxx12xx Ole foorumis ka ikka viisakas ja kasuta normaalseid/viisakamaid väljendeid. Aitäh
-
VASTU. Avaldus on pigem nõrk, ennast pole mõtet ülistada ja pidada veatuks. Meeskonnas tahad olla, siis võiksid ikka oma avalduse enne üle kontrollida ja vaadata, et enamvähem normaalselt kõik kirjutatud.
-
Avaldus nõrk, lähed kiiresti närvi (omad kogemused juba mitmeid kordi) kirjavead
VASTU
-
-
Avaldus pole korralikult üle vaadatud ja kõigil on negatiivseid külgi, keegi pole perfektne.
Vastu! -
ilmselgelt ei lol
-
Hetkel olen vastu kuna avaldus liiga lahja ning discord peab olema kindlalt olemas.
-
Arenguruumi on, vastu.