Patukas valvuriks!
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Patukas
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): BentFork#1231
Vanus (vähemalt 13): 18
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud kõrge rankiga paljudes tuntud eesti serverites nagu Ultragaming ja Tammekas (mida praegusel hetkel enam olemas ei ole) jne. Rankid on ulatunud abistajast abi-adminini. Mäletan enne pikka pausi minecrafti mängimisest EskimoTimo nime väga hästi ning meenutan neid vanu häid aegu väga hästi.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Seni on mulle väga positiivselt muljet avaldanud serveri kogukond. Üritan aktiivselt osa võtta suhtluses, niisama naljatada. Põhitegevuseks hetkel on aga ehitamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Vahetevahel tekib infopuudus, kuid see ei ole suur probleem ning seda ei juhtu tihti. Peale selle tundub kõik korras olevat ja ei ole leidnud midagi halba.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed küljed:- Hea suhtlusoskus
- Olen abivalmis, üritan võimalikult palju oma võimete ulatuses inimesi aidata
- Ei solva kunagi inimesi
- Leian alati negatiivsetest olukordadest positiivseid külgi
- Üle keskmise hinnangu huumorisoon
- Hea arenguvõime
Negatiivsed küljed:
- Suudan ennast palju lolliks teha
- Ülemõtlemine
- Liiga kerged ülesanded muutuvad kiiresti igavateks
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Võibolla kunagi aga ma ise seda kahjuks või õnneks ei mäleta.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Püüan olla serveris hetkel võimalikult aktiivne ning ka edaspidi on plaanis Kännukas aktivistina osaleda. Hetkel saaks kindlasti olla aktiivsem, kuid seda kahjuks ei luba kool ja muud põhjused, mida ei pea tähtsaks siin arutada kuid 4 tundi nädalas veab kindlasti välja.Loodan, et olen piisavalt arenenud pärast esimest avaldust ning ootan juba põnevusega vastuseid. *Kui keegi täpsemalt teada tahab, siis olen muutunud selle poolest, et kui enne mängisin pigem enda välja elamise pärast, siis nüüd mängin ma pigem naudingu pärast.* Vabandan veelkord oma sõnapruugi pärast, mis on enne minu puhul välja toodud. Kõik arvamused on teretulnud.
-
Mulle meeldib, et sa oled oma avalduse lihtsasti loetavaks vormistanud. Seda küll ei tehta tihti aga annab minu arust väga palju juurde. Aktiivsus küll veab end täpselt üle nõude, aga kõik muu on korras. Poolt!
-
@Zyte Jah tõepoolest võiks aktiivsem olla aga praegu on ainukeseks takistajaks kool, millega on hetkel eriti kiire. Muidu üritan olla aktiivsem. Tänan!
-
Poolt
-
Poolt
-
Korralik avaldus, poolt
-
@Patukas
Poolt, avaldus kergelt loetav ja isegi huvitav. -
Poolt
-
Poolt
-
Poolt. Avaldus loetav ja korralik ning ei teki vastuolusid. Oleks tore kui meeskonnas keegi natukene vanem ka oleks.
-
Poolt, tundud asjalik inimene ja avaldus ka hästi tehtud.
-
Poolt
-
Poolt!
-
Poolt
-
-
Poolt.Avaldus oli ilus vaadata ja ei olnud igav lugeda oleks hea sind meeskonnas näha.
-
Pooldan
-
Vastu..
-
@estlike Mida selles sõnumis mainitud sellist, et oled vastu?
-
Eeldades, et "H6be" on mute all ja ei saa kirjutada, mõnitas ta teda?
Peale seda ei kirjutanud ta ka pool tundi midagi ja sellepärast ma seda eeldangi.