Matu69 Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Matu69
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Mqtuuu#4006
Vanus (vähemalt 13): 13 Ja pool
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ei ole
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitamine, teiste aitamine, asjade kogumine, inimeste aitamine
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Põhimõtteliselt ainult lag aga muud midagi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed: Ma olen päevas kuskil 5 tundi sees ja puhkepäevadel rohkem. Suudan hoida külmanärvi.
Negatiivsed: Mul on sõnavaraga probleeme kuid üritan ära hoida. Ma ei saa mängida paaril päeval ja noh kui saan siis tund või 2.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Peamiselt sõnad kuna vahel vihast tuleb aga ma olen üritanud seda parandada.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Mulle meeldib kännukas mängida kuna see on suhteliselt rahulik server kus rahulikult mängida ja ennem kui hakkade kirjutama vastu siis nagu inimestele võiks anda võimaluse.Tervitades Matu69
-
Vastu.
-
@Estlike Võin küsida miks?
-
Poolt
-
@meromelove Tänud
-
Avladuses on paar kirjaviga, minul puidib sinuga kokkupuude ning seetõttu ei oska sinu kohta midagi öelda. Vastu
-
Pole sind isegi ammu sees näinud.
-
@Matu69 ütles Matu69 Valvuriks:
Suudan hoida külmanärvi.
Peamiselt sõnad kuna vahel vihast tuleb
explains it all, vastu.
-
Pole eriti enam ropendanud need hoiatused on varasemast ajast kui ei usu võin saata discordi proofi
-
VASTU. Positiivne see, et 5h päevas sees, aga negatiivne see, et vahepeal 2h või vähem. Ehk siis kerge vastuolu. Positiivne, et suudad hoida külma närvi, aga karistada saanud, sest vihasena pole suutnud külma närvi hoida. Ehk siis järjekordne vastuolu. Samuti minu jaoks väga halb näitaja kui õigekirjaga väga suured probleemid. Lõpetuseks, sa oma avalduse lõpus nagu luniksid sellega, et inimestele võiks võimaluse anda. Kandideerimine ise ongi juba võimaluse andmine.
-
Ei võta vastu. Lukku & arhiivi.