Jan480p valvuriks
-
Mängusisene kasutajanimi: Jan480p
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): jan#1337
Vanus (vähemalt 13): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen kasutanud worldguard'i ja worldedit'it mitu korda oma enda serveris koos sõpradega, suuremates serverites pole midagi teinud kuna ei kandideeri
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Lihtsalt kaevandamine, teistega juttu ajamine jne.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): öösel on vähe aktiivseid meeskonna liikmeid mis annavad paljudele võimaluse serveris koodida/vigu ära kasutada (Muudetud)
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Üldiselt rahulik inimene, kuulan mured ära kui tekivad. Komme chat'i mitte vaadata ja sellega võin mitte näha kellegi helpop'i requesti, suht tihti afk
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: 2 korda serveri vea ära kasutamise eest, paar mute ja rohkem meelde ei tule
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olin uue seasoni alguses igapäevaselt aktiivne, siis tulid koolis tähtsamad asjad ja tegelesin nendega nüüd olen valmis uuesti mängima väga tihti
-
Vastu, liiga ebaviisakas.
-
Ei tea, ei tunne,tundub norm, poolt
-
See postitus on kustutatud! -
https://cdn.discordapp.com/attachments/773245193058385922/773245368627494932/unknown.png
imo see ütleb juba kõik -
Sa tundud väga ülbe olevat ja Segase antud pilt on põhjus miks olen vastu!
-
@lifecycles Tõsi, ma palusin ilusti et ta annaks asjad tagasi pärast seda mis juhtus, aga ta keeldus, ma proovisin moderaatoritega rääkida sel teemal ja nad ütlesid et nad ei saa midagi teha, sellepärast selline reaktsioon
-
soovitan mitte hakata valetama, kohe kui sind tapsin hakkasid sina ja 2 venda kes sinuga olid mind suruma ning sõimama/solvama
-
"Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Sõbralikud meeskonna liikmed, abivalmid mängijad. Paljusid reegleid rikutakse, serveri vea ärakasutajad ei saa karistada."
Just saying: Selles punktis on ikka mõeldud sina enda positiivseid ja negatiivseid külgi, mitte serveri.
-
@Msi4You Aitäh et ütlesid
-
Vastu, käitumisega probleeme.
-
@seeme Vabandan, ajasin sind ühe teise tüübiga sassi
-
Vastu, isik on mind solvanud.
-
@jan480p ütles Jan480p valvuriks:
@seeme Vabandan, ajasin sind ühe teise tüübiga sassi
Annab see sulle õiguse teist autistiks kutsuda?
-
@jan480p kuidas sa sassi ajasid lmao, ära hakka vabandama
-
Vaadates neid pilte ja värki, siis jääb ära. lukku & arhiivi.