Kerheris Valvuriks!
-
Teie mängusisene kasutajanimi:Kerheris (vana nimi oli Matu69)
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):Mqtuuu#4006
Vanus (vähemalt 13):13 ja pool
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ei ole!
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Ehitamine, kaevandamine, aitamine, endis olemine ja netheris.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):Praegu ainuke asi mida ma näen on et päevasel ajal on suht vähe modde sees ja on palju ropendamisi. Või olen ise halval ajal sees.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Positiivsed: Oskan külma närvi hoida, oskan inimesi aitada, saan olla suht kaua sees.
Negatiivsed: Vahel tuleb kirjavigu, mõnel päeval võib olla halb tuju ja ei taha
suhelda eriti.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Jah, sain 3d banni kuna tegin ''tpkilli'' aga Uku lahendas probleemi ja oli pointless ban
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): E-R olen kusagil 3-4h sees
L-P kusagil 4-5Häid pühi!
-
Matu tundub olevalt hea inimene. Väljaarvatud see, et kogemused puudvad. Iseenesest ei oskagi kui ei proovi ega saa proovida. Ütleks et olen poolt. Piske väljaõpe teha, ja vajalikud asjad selgeks saada, siis oleks kõik täiesti 5+!
-
@kidelman Aitäh
-
Pooldan
-
@nupzik Aitäh
-
log et poolt naa
-
Poolt
-
@miniboyy Aitäh!
-
@matu69 Võin sulle õpetada worldguardi, coreportecti, ja worldediti. Dm me Cutegamer2006#1969
-
Poolt!
-
Poolt!
-
Avaldus lühike ning mitte tõsiseltvõetav. Vastu
-
@ryxor Kuidas poel tõsiseltvõetav?
-
Vastu, kuigi vanuse nõue on 13, siis on kogemus näitanud, et paljudel pole ikkagi selles vanuses piisavalt küpsust, külma närvi ega kannatlikkust.
-
Pean kahjuks vastu olema. Saan aru, et tahet sul on meeskonda saada ja oled järjekindel, kuid sinu käitumine näitab vahel, et sind meeskonda võtta pole hea mõte. Ma olen mõelnud pikalt kas olla poolt või vastu.
-
-
@scoobydudu https://foorum.kannukas.com/topic/878/unban-matu69?_=1608366928271 palun loe see uqu osa läbi
-
-
Meeskonna otsusel ei sobi hetkel meeskonda. L&A