Istomol kandidatuur #3
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Istomol
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Istomol#4560
Vanus (vähemalt 13): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Mõned kuud sai oldud serveris nimega Legendid meeskonnas, minu peamine tegevusala oli seal siiski faction server. Aasta varem sain ma ühe eesti mc youtuberi serveris samut meeskonnatööd kogeda, kuid seekord juba administraatorina. Kui nüüd aus olla on neid servereid veel,kus olen meeskonnas olnud aga kuna nendes ainult juhtkond mängiski siis ega neist asja saand. Kuigi need serverid kus mul on au olnud meeskonnas olla on olnud siiani tibakese väikese võitu, siis siiski tean ma väga hästi meeskonna liikmele kohaseid commande.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Siiani olen olnud üpriski aktiivne survival mängumoodis, peamiseks tegevusalaks on mul chatiga suhtlemine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Minu arust on kännukas eesti serveri kohta liigagi perfektne ning pealtnäha ei vajagi mingit muudatusi, kui siis ainult tuleks korraldada rohkem evente.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Minu positiivseteks külgedeks oleks see, et olen peaaegu 24/7 discordis kätte saadav, enamjaolt olen ikkagi külma närviga ja olen olnud part of kännuka community since 2016 . Oma negatiivseteks külgedeks tooksin välja kasvõi selle, et võin vahel tahest tahtmata kedagi solvata, nt huumorimeel on meil kõigil erinev right? minul kipub see mustem pool välja paistma. Kuigi võin discordis online olla ei pruugi ma koheselt vastata, life behind screen too.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kusjuures jah,
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Neid karistusi, kergemaid, on ikka aastate peale kogunenud küll, kuid üks eredaim, mis mul siiani meeles on kui ''trapisin'' ryxori oma poes põranda alla, kus juhtus olema laavat. Õnneks oli tol ajal survivalis creative mängumood lubatud, ning ryxor surma ei saanud. Karistuseks sain küll kahe nädalase blokeeringu kuid lühendati nädala peale. Juhtum leidis aset 2017 aastal.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Discord on minu üks peamisi suhtlusportaale kus saab mind kätte peaaegu iga kell. Kuna on kätte jõudnud ka vaheaeg siis on mul ka tulnud tugevam soov oma panuse anda ka kännuka serveri arengu panustamisele. -
Mõeldes selle peale, olen mina täiesti erapooletu. Põhjuseks tahtlik trappimine, siiski 3. aasta tagune.
ERAPOOLETU
-
@kidelman ma nüüd selgitaks siis lähemalt mis asjaoludel see juhtus. Isik oli läinud afk ning seda teadmata pidasin seda tahtlikuks n.ö kiusuks.
-
Poolt
-
Olen erapooletu. Minu hääl ei loe.
Loodan et saate aru. -
Poolt :))
-
pooooooooooolt
-
Poolt
-
Discordist näha juba, et ajab tarka juttu ning on endast ka serveris hea mulje jätnud.
Poolt!
-
Poolt, on muhe sell.
-
Poolt
-
Poolt
-
Poolt, minu arust korralik avaldus. Serveris olen ka chatis näinud abistamas.
-
@istomol Okei. Siis POOLT.
-
Pooldan
-
poolt
-
-
Vastu võetud!
L&A