hernedonelu Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: hernedonelu
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):Kaka.Duu#4364
Vanus (vähemalt 13): 20
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Pole olnud varasemalt meeskonnas. Oskan mute, kick, warn ja ban commande kasutada ning kõik muu on ka õpitav.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitan farme, aitasin teha ka warp ülemistet ning warp xpd. Enamasti sõpradega teeme midagi koos.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Endale pole midagi väga silma hakanud, mis häriks mängimist. Muidugi vahepeal on lag aga see nii vähest aega ning igas serveris loomulik.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivne: Olen väga jutukas ning vaba suhtleja. Ei võta asju kergelt südamesse ja saan naljast aru.
Negatiivne: Kuna minecraft pole ainuke mäng mida mängin, siis mõnikord ei pruugi ma päevas nii aktiivne olla kui teised päevad. Pole ka kogemust nii palju seega võin alguses rohkem hätta jääda, aga jään positiivseks ja loodan, et keegi ikka mind aitab ning saan asjad ruttu selgeks.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen enamus päevad nädalast serveris ning kui olen siis ikka tunde ja tunde.
-
Poolt
-
Poolt, on pikaaegselt juba serveris, alati adekvaatne, lõbus ning rõõmsameelne neiu.
-
@kaerahelves Head jaanipäeva
-
Poolt.
-
Poolt. Väga tore inimene, jälgib chati, lõbus.
-
Siin ei saa vastu olla ju
-
Poolt
-
Nagu segane ütles siin pole võimalik vastu olla niiet POOOOLT!!!
-
Poolt
-
poolt i guess
-
Poolt
-
Vastu
-
Poolt.
-
Sure, poolt