Berxy valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Berxy
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Berxy#8564
Vanus (vähemalt 13): 18
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi mul on palju. Varasemalt olen olnud abistaja Ultragamingus ja Crafted Universis ning olin ka pikka aega moderaator Nuhvlis. Samuti olen proovinud ka üleval pidada oma serverit. Käskluste osas mul on veidike hägune mälu, arvestades, et pole meeskonnaliikme positsioonis olnud aastaid, kuid need on kiiresti õpitavad.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel mängin peamiselt survivalis. Seiklen ringi, kaevandan, proovin koguda endale häid esemeid. Samuti suhtlen ka rahvaga chatis.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Serveri enda kohta pole mul midagi negatiivset ette tulnud, kuid kanditatuuri osas küll. Vanust võiks tõsta paar aastat, kuna 13 aastasel pole väga palju mõistust, just meeskonnatöös. Tean omast kogemusest.
Positiivsed küljed: Alustuseks on mul külm närv, ma ei lase teistel endast üle käia ning talun kriitikat. Samuti olen õiglane ning erapooletu.
Negatiivsed küljed: Ma olen väga sarkastiline inimene ning seetõttu inimesed tihti ei saa aru, kas ma räägin tõsiselt või mitte. Samuti õhtutundidel võin olla veidike üleolev.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei mäleta, et oleks.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Arvestades, et hetkel on vaheaeg, on mul aega olla sees iga päev mitu tundi. Kooliajal oleneb minu aktiivsus kodutööde arvust, kuid serverisse ma teoreetiliselt peaksin iga päev ikkagi jõudma. -
Tundud üsna põnev tegelane, olen poolt.
Arvan, et sarkastilisuse võiks küll ära kaotada. -
poolt
-
Pooldan.
-
See postitus on kustutatud! -
Poolt
-
See postitus on kustutatud! -
poolt
-