Zyte Valvuriks Vol. 2
-
Ausalt öeldes poolt
-
@zyte aus jutt. siin ei pea juurdlemagi su ruudu tõmbamisoskust kõlariga enam. poolt
-
@zyte Pidid suutma külma närvi hoida, aga sõimad vanu meeskonnaliimeid klounideks.
Tõin välja su miinus punktid, aga minu arvamus siin nkn rolli ei mängi.
Nagu öeldi omad joped hoiavad ja pooldavad sind niiet pamöllu. -
@kezpe Ei, ma väitsin, et kuna enamus admineid tol hetkel olid kasutud, siis oli lihtsalt keeruline oma tööd teha kui nõutakse tihti flagide muutmist. Lisaks kui oleks ma alati ranki jaoks olnud seal, siis ma poleks ütlenud Karlile pm-is, et Rosin võiks promo saada. Tahtsin lihtsalt aktiivseid liikmeid sinna rankidesse, mul oli suva kes need olid. Omad joped See, et ma kõigiga tüli ei nori ja kuid hiljem vaenulik ei ole ei tähenda, et mul kõik omad joped.
-
@aluzka Hoiangi külma närvi. Ma oleks muid asju ka ütlend kui ei suudaks. Kui ei soovi et klouniks tituleeritakse, siis ära käitu nagu kloun. Kiire ja lihtne.
-
kekw
-
lmao
-
@zyte ütles Zyte Valvuriks Vol. 2:
@kezpe Ei, ma väitsin, et kuna enamus admineid tol hetkel olid kasutud, siis oli lihtsalt keeruline oma tööd teha kui nõutakse tihti flagide muutmist. Lisaks kui oleks ma alati ranki jaoks olnud seal, siis ma poleks ütlenud Karlile pm-is, et Rosin võiks promo saada. Tahtsin lihtsalt aktiivseid liikmeid sinna rankidesse, mul oli suva kes need olid. Omad joped See, et ma kõigiga tüli ei nori ja kuid hiljem vaenulik ei ole ei tähenda, et mul kõik omad joped.
Ma siis norin kõigiga tüli? Aitäh, et mind ka sellest teavitasid!
-
@kezpe Pole tänu väärt!
-
@zyte Järgmise korrani, klõun.
-
Rahuneme nüüd maha, ei pea üksteist nüüd maha tegema. Soovitan draamad lihtsalt eemal hoida, säästab kõigil osad närvirakud.
-
Aitäh kõigile poolthäälte ja tagasiside eest!
-
Poolt
-
Poolt! Sõbralik ja abivalmis.
-
Aluzka, kezpe, itsme, kännuka meeskond on nüüd prügivaba, palun olge tasa ja minge eritage oma lima kusagil mujal.
Poolt btw -
@ScoobyDudu shots fired!!!
-
Avaldus on üks viisakaimaid, mida ma pikka aega lugenud olen. Serveris pole halvast küljest silma jäänud. Olen poolt!
-
Poolt
-
@scoobydudu Juba siis oli prügivaba kui sina ära läksid.
-
@kezpe damn