Kooqa valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Kooqa
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Kooqa#7202
Vanus (vähemalt 13): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemust mul natuke on. Olen olnud kahes serveris abistaja, kuid see oli kaua aega tagasi ja mõni command võib ununenud olla. Põhilisi asju ma tunnen aga õppimise ruumi veel jagub. Samuti ma õpin kiiresti.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Serveris ma tavaliselt ehitan maja või kaevandan. Tihti jutustan inimestega või üritan korda hoida chatis. Tsiviilina olen aidanud inimesi nii palju kui mul võimalik on. Olen tahtnud pikemat aega juba rohkem inimesi abistada, kuid tsiviilina ei ole see võimalik olnud.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Tihti reostatakse chati ja vahest meeskond ei märka seda, kuid seda juhtub kõigil. Lagiga on samuti vahest probleeme aga see saab ruttu lahendatud. Muidu olen serveriga väga rahul.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed:
1. Olen sõbralik ja aitan kõiki suure rõõmuga.
2. Suudan hoida külma närvi.
3. Ma olen kättesaadav ja aktiivne nii serveris kui ka discordis.
Negatiivsed:
1. Kuna minecraft pole ainus mäng mida mängin siis võin vahest olla ebaaktiivne.
2. Kooli tõttu võin samuti vahest olla ebaaktiivne.
3 Vahest ei või ma aru saada kui keegi üritab nalja teha.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Praeguse nimega kohe kindlasti mitte, kuid ei ole kindel kas eelnevate nimede alt ka nii on.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Serveris olen päevas vähemalt 5 tundi. Peamiselt olen sees päeval või õhtul aga vahest ka öösel. Discordis olen ma samuti aktiivne ja kiiresti kättesaadav. Olen serverit mänginud pikka aega, kuid mitme erineva nime alt. (LilAllu, PotatoSkeppy, VikatiVanja SpeedSpyX)
-
Vastu, teistel kasutajatel on ikka ohtralt karistusi:/
-
@kooqa Tundub, et valetad või keerutad vähemalt küsimusest. Sul on korralikult teiste kasutajate peal karistusi. Juba selle pärast absoluutne vastu kui ei suuda seda ausalt välja öelda. Väga kahtlen, et kümneid karistusi ei mäleta. Ehk veidi vähem valetamist ja usaldaks ka midagi mis siin kirjutad.
-
@hernedonelu Olen ennast parandanud ja need on eelnevad karistused.
-
@kooqa Oled end parandanud kui sa isegi ei mäleta karistusi?
-
@zyte Ma ei ole kaua aega nende eelmiste kasutajate peal mänginud. Vaata millal need olid ja ma olen ennast parandanud.
-
Vastu! Põhjus eelnevalt mainitud
-
@kooqa LilAllu kasutajaga olid viimati sees 7h tagasi. See ei tähenda ikkagi, et end muutnud oled. Sa ju väitsid, et sa isegi ei mäleta karistusi. Kui viga on piisavalt suur, et sellest õppida ja end muuta siis seda ka mäletatakse. Sa valetasid oma avalduses ja see tekitab suurt ebausaldust.
-
@zyte LilAllu kasutajaga ma voten. Vaadates chati olen ma ennast muutnud. Ja ma tõesti ei mäleta karistusi aga ma tean kuidas õigesti käituma pean.
-
@kooqa Oled õppinud ka, et ranke pole õige varastada? Mõned teised mängijad kes sellega tegelesid said VAEVU unbani. Meeskonnast võivad unistada.
-
@zyte in-game on näha et ta on palju muutunud, võta see aeg ja jälgi teda, siis otsusta
ise poolt
-
@zyte Ma ei ole kellegilt ranki varastanud. Ta lubas mulle seda ranki anda päev enne seda kui ta selle mulle andis. Ta ütles mulle, et ma võin talle selle ranki tagasi anda kui ma tahan aga ma ei pea. Pärast seda kui ta chatis hakkas ütlema, et ma varastasin ta ranki, otsustasin talle seda mitte anda. Kas sinu arust inimene ei suuda ennast parandada? Need karistused millest ma ei mäleta siiani midagi on juhtunud pikka aega tagasi, sest muidu ma mäletaks neid. Warne ma tõesti LilAllu kasutajaga mäletan aga ma ei võtnud seda karistusena.
-
Vastu, Zyte ja hernedonelu tõid põhjused välja.
+Natuke jääb arusaamtuks see koht, kus tood välja oma Positiivse külje (" Ma olen kättesaadav ja aktiivne nii serveris kui ka discordis.") ja siis 2 Negatiivset külge mis mingil määral ütlevad, et sa pole aktiivne.
-
@aluzka Ma olen muutunud. Inimene kes sai perma banni sai ka meeskonda.
Ma olen aktiivne aga vahest võib juhtuda, et nendel põhjustel võin olla ebaaktiivne.
-
@kooqa Poolt
-
Poolt
-
Minule oled serveris silma jäänud ainult heade asjadega. Ei tea, mis probleemid sul varasemalt olnud on, kuid lähiajal pole ma midagi negatiivst tähele pannud. Napp poolthääl minupoolt.
-
Poolt
-
poolt
-
Maksis 5 euri , poolt