Milline asi
-
Raske valik, Factions meeldis mulle kunagi väga, aga suhteliselt närvi ajab see, kui mingi ahv su baasi raidib, mida survivalis ei juhtu, kui sul prot peal. Samas annab see sulle pidevalt tegevust ja suhteliselt on kogu aeg midagi teha. Survi poole pealt meeldib mulle see, et seal on pvp ja ükski ahv ei saa sind raidida ja saad rahulikult omi asju teha. Survis, aga mul on rohkem tööd ja pidevalt inimesed soovivad minult midagi. Samas kui facis mängid paljude sõpradega võib see suhteliselt lõbus olla, aga suvalistega väga ei viitsiks. Aasta tagasi mängisin ka suhteliselt palju skyblocki ja see pakkus huvi, kuna polnud midagi sellist pikka aega mänginud. Skypvp oleks ka lõbus, kuni mingid noobid sind oma hackidega ei tapaks ja sama lugu bedwarsiga (pole kunagi mänginud). Vanilla tundub väga lõbus olevat, aga halb on see, et pole ühtegi commandi ja kui sured ja sa pole oma kodus voodis maganud on suhteliselt kehva. Tegelikult on kõiges süüdi nupzik, kes mõtles, et ta avaldab oma arvamust enne mind, seega mõtlesin, et kirjutan ka juba skyblocki, vanilla ja kõige muu tuttava kohta, juhuks kui mingi ninasarvik peaks veel enne minu romaani lõppemist oma arvamust avaldama. Kõigest sellest hoolimata postitan ma nüüd oma arvamuse, enne kui keegi enne mind jälle oma arvamust avaldab.
Mina valin Skyblocki
Mullivesi / Mineraalvesi
-
-
@Nupzik Hiir
Maa/Linn -
Linn peoks, maa pohmakaks.
Igale lapsele kes nolifeb
Elu/ Minecraft -
Eluuuuuu
Asus/msi -
@karkzz eh mdea Asus
YouTube / tikTok
-
lol oled w, youtube
hess/mäkk -
@Estlike Mul väga vahet pole, see mis lähim i guess... ehk siis hess.
Kass/Koer?
-
@Istomol koer
ekool/stuudium
-
@Nupzik ekool ofc
Kas elada pigem maal/linnas
-
@Istomol maal
Domino/Oreo
-
@Nupzik Oreo ofc
See/too -
@Lehmakomm too
Vape/tobi
-
@Th1ck
Tobi
Kaine/Täis -
Täis
Kännuka serveri mittesaamine / Katuselt alla hüppamine
-
Katuselt alla hüppamine
Big Smoke / Carl Johnson
-
Carl Johnson, Big Smoke reetur
Rand / Mets -
@CCman vägaa õigee, muidu mets
LG / Philips
-
LG
Kas pigem valiksid unistuste töö väikse palgaga või töö, kus saad palju palka aga töö keskkond on jube
-
Geo all the way
Razer / SteelSeries