Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Sgag Valvuriks

Arhiiv | Kandideerimine
    kandideerimine
    14
    15
    389
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • sgag
      sgag last edited by

Teie mängusisene kasutajanimi: Sgag
      Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Sgag#1606
      Vanus (vähemalt 13): 17
      Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kunagi ammu olin ka abistaja sarnane asi DK severis, oskan meeskonnaga suhelda ja vajadusel abi küsida ning nõu pidada.
      Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Survival serveris, peamiselt enda proti ehitamine, farmimine ja muud raha teenivad tegevused.
      Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Alati on midagi parandada, praegu niimodi otseselt mõeldes ei tule pähe.
      Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: abivalmis, jutukas ning sõbralik.
      Negatiivsed: vahepeal läheb chatis teema ebasobivaks ja ei pruugi tsensuurset sõnavara kasutada, ning otsin lihtsamaid viise igm saamiseks-afkfarm macroga.
      Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
      Kui vastate jaatavalt, siis miks: Olen 2 korda karistada saanud esimene kord oli kui x-raysin ja teine kord oli afkfarm macroga. Praeguseni peale nimetatud karistusi pole ma enam karistada saanud ja üritan ka niimodi jätkata.
      Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Peamiselt mängin survival serveris ja seda vähemalt 2h päevas, olen seal aktiivne ning ka abistan kaasmängijaid nii palju kui saan.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • HolyPoison
        HolyPoison SPONSOR last edited by

KINDEL EI
        Olen isiklikult leidnud sind Abistavaid programme kasutamas!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • sgag
          sgag last edited by

Bump

• C
            Camitize last edited by

Poolt, muhe sokk.

TheDavidEst 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • TheDavidEst
              TheDavidEst Banned @Camitize last edited by

Vastu olen näinud kuidas ta kasutab abistavaid programme

• Primka
                Primka last edited by

Isik sai xray eest banni, vastu

• egertike10
                  egertike10 last edited by

Poolt. Chill vana.

• EDYPRO
                    EDYPRO last edited by

***Poolt! Vana Sõber , sõbralik jne 🙂 ***

• _S4ucy_
                      _S4ucy_ last edited by

👏🏽Poolt👏🏽Kui👏🏽Täidab👏🏽Lubadusi👏🏽

• cryingout
                        cryingout last edited by

chika pau chika vau vau poolt!

• P
                          paanikaspeeter last edited by

Poolt! sõbralik, usaltatav, abivalmis

• ?
                            A Former User last edited by

Poolt
                            Väga meeldiv inimene

• S
                              SkyDays last edited by SkyDays

Ei ole poolt! Kasutab abistavaid programme!!!

• XDealerX
                                XDealerX SPONSOR last edited by

Vastu. Isik lunib mängusiseselt poolt hääli.
                                Avaldus võiks L&A minna. Selline taktika pole kindlasti lubatud.

https://imgur.com/JDOC85R

• Vanapoiss
                                  Vanapoiss VETERAN last edited by

Avaldus lukku
                                  Häälte lunimine on siiski keelatud

• 1 / 1
                                  • First post
                                    Last post
                                  • Soovitan koostada avalduse meie Discord serverisse. Tulevikus hakkab saama ainult sinna neid teha.

• read more
                                  • Teie mängusisene kasutajanimi: kaheksa8
                                    Discord: kaheksa8
                                    Vanus (vähemalt 15!): 18
                                    Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkeseisuga ei oma ma kogemust meeskonnatöös Minecraft serverites. Siiski saan väita, et olen aktiivne mängija ja valmis panustama oma vabaaega teie serveris. Kuigi mul puuduvad varasemad kogemused serverite meeskonnatööga, siis olen valmis õppima, kohanduma ja panustama oma teadmisi, et aidata kaasa serverile ja luua positiivne mängukogemus.
                                    Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamine tegevus serveris on ehitamine ja maailma avastamine. Hetkel olen täielikult pühendunud enda warpi ehitamisele, mis on saanud suureks projektiks ja nõuab palju aega ja tähelepanu. Minu eesmärk on luua huvitavaid struktuure, lisaks sellele naudin maailma avastamist ja uute kohtade uurimist, mis pakuvad uusi võimalusi.
                                    Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Olen tähelepannud, et mängijatel on vaja maksta ala loomise eest, mis võib mõnele mängijale olla takistusena. Üks ettepanek oleks kaaluda, et meeskond määraks mängijatele alad. See muudaks meeskonnatöö sujuvamaks ja põnevamaks ning tooks rohkem tegevust, aidates samal ajal luua rohkem huvitavaid ja alasid serveris.
                                    Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
                                    Positiivsed:
                                    Külm närv: Olen suuteline säilitama rahu ning suudan lahendada probleeme ka pingelistes olukordades.
                                    Kiire õppimisvõime: Olen võimeline kiiresti omandama uusi teadmisi ja oskusi, mis aitab mul kiiresti kohanduda uute tingimustega.
                                    Positiivne suhtumine: Olen sõbralik ja abivalmis.
                                    Negatiivsed:
                                    Ei pruugi alati kirjakasti tähele panna: Mõnikord võib mul olla raskusi kirjakasti jälgimisega, mis võib tähendada, et ma ei ole kohe teadlik serveri toimunust.
                                    Kogemuste puudumine: Hetkel puudub mul kogemus meeskonnatöös Minecraft serverites, mistõttu pean valmistuma õpinguteks.
                                    Ei ole just kõige jutukam: Mõnikord võin olla vähem jutukam, mis võib tähendada, et ma ei väljenda oma mõtteid ja ideid.
                                    Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
                                    Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole põhjust.
                                    Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen serveris veetnud 27 tundi ja olen valmis panustama suure osa oma ajast serverisse. Päevasel ajal olen võimeline olema serveris kuni 4 tundi ning suudan olla serveris ka öösiti, et tagada oma aktiivsus.

• read more
                                  • Lisatud, lukku.

• read more
                                  • Ma vajan counsellori, ma pooldan avaldust! (Valvuriks saada pole ka halb idee)

• read more

0

1.6k
                                  Users

1.5k
                                  Topics

13.0k