zentrics | valvur [UUS]
-
VASTU RIKKUB REEGLEID
-
@zerocolas ära spammi, sa said enda arvamuse juba ära öeldud.
-
Tood siin välja, et su ülbused on kontekstist välja võetud ja kui need seal sees oleks, siis oleks asi okei? Mis juhtub meeskonnaliikmega, kes mis tahes olukorras nii käituks? Kohene demote. Vahet pole kui palju keegi sind sõimab või solvab, meeskonnaliikmel peab püsima külm närv ja mingil juhul ei tohi nii ebaviisakalt vastata.
Meeskonnaliige siiski inimene, seega ei saa oodata robotlikku käitumist, kuid need laused sul on korralikult üle piiri.
Samuti enamus ajast kui mina sees olen on survis max 1-2 meeskonnaliiget ca 30 mängija peale ja facis vaid 4-5 mängijat. Võib eeldada, et need 4-5 saavad omavahel vaikselt läbi ilma lasteaiakasvataja kohalolekuta.
-
- ma ei spama essad korrda panin vastuse sellele 2. se mis WhaatTheHeck kirjutas on tõsi
-
@WhaaatTheHeck Nagu varasemalt mainitud, on tegu tõesti üle piiri tekstiga, kuid korrutan, et teiste kohalolekul sellist teksti mitte KUNAGI ei räägitud, minevikus. Tulevikus väldin täielikult sellist käitumist isegi siis, kui tegu oleks tekstiga ainult oma faci/rivaalide vastu. Kontekstist välja võetud on ta täpselt sellel põhjusel, mil serveris ei viibinud mitte ÜHTEGI kõrvalist isiksust. Ei kaitse ennast sellega vaid ütlen, et need olid ainukesed 3 lauset mis on viimase nädala jooksul üle piiri ning sellist asja kindlasti enam ei korduks
"KOHE KINDLALD VASTU EPA VIISAKAS KÄITUB SERVERIS
proofi pole):"Essat korda oli vastus selline.
-
sa pead mõnidama teisi et neil oma erad usun et sulki mõni
-
Poolt.
-
4 Poolt
9 VastuTänud mõistva suhtumise eest.
-
Poolt, tubli poiss.
-
See, et sa näitad välja siin Kommuunis külmanärvi siis see ei tähenda, et sul see kohe on. Terve teie tiim on ebastabiilseid isikuid täis, ei ütle, et ma ise puhas aga teie käitumine on üle igasuguse piiri.
Tulime gold_arturiga teiega TS vestlema, küll lendas teie poolt kriitikat, kutsungeid IRL 1v1 tegema ja muud sellist, arvate, et olete 18+ ja kõvad tegijad aga teie TSis kuuldavast jutust arvan, et olete lihtsalt kamp tegelasi kes arvavad, et suitsetamine, joomine jms lahe tegevus.
Varasemalt ka teie tiimist tulnud meeskonna vastu negatiivset tagasisidet, nimelt "Ei imesta miks server * on kui 14-16. aastased juhivad serverit".
Lisaks teie tiimi memberid korduvalt saanud karistada hackimises ja selle varjamine on keelatud. Koguaeg kui te ig olete te Tsis ning ei ole mõtet ajada, et ei teadnud, et too hackib ja see hackib. -
@Hwunz Mis see siia loeb, milline ma ise olen, kui ma suudan säilitada külma närvi kommuunis siis peaks kõik ju tiptop olema. Sa meietad mind koguaeg, oled sa näinud kuidas chatis valangute andmise käigus on alati mina see, kes ei halvusta mitte kedagi. Kui sa võtad seda avaldust kui "meie" valvuri avaldust siis sa eksid. Valvuriks saades olen mina kohustatud jääma erapooletuks ja ei lubaks reegleid rikkuda ka enda facil. See, et sa pooleaasta tagust juttu välja tood näitab seda, et oled jäänud kitsi põhjustega, miks mitte ma Valvuriks ei või kandideerida. TS on täiesti serveriväline teema nii, et seda pole mõtet siia seostama hakata, ise sa valisid meiega teamspeaki tuleku ning sellega nõustusid sellega mis sealt tulla võib. MINA isiklikult pole sind mitte kunagi IRL ähvardanud ning ütlen veelkord, lõpeta see üldistamine ära.
-
@zentrics sa tundud oma factionsis kõige normaalsem tegelane kuna sind pole tegelikult ausalt näinud chatis ega kuskil mujal aga sinu tiimikaalsaste huvides ei saa sind meeskonda võtta, see ei ole ainult minu vaid ka probs meeskonna arvamus, saan aru, et enda tiimiliikmeid halb tanki panna ja üritad neid kaista aga siiski see pole õige.
-
@Hwunz Ma ei näe kuidas minu timikaaslased mind serveri meeskonda saamisega seovad?
-
Vastu, põhjused eelnevalt nimetatud.
-
Poolt, pange valvuriks ära juba.
-
vibe check
-
don't mind me just vibing here.
-
@LilPoro ütles zentrics | valvur [UUS]:
Vastu korduvalt silma jäänud kirjakasti reeglite rikkumisega.
Vastu! -
Ei sobi. Lukku.