Head aega! (delet my vet)
-
Tere, tahan hoida selle jutu lihtsana.
Nimelt ma tahan, et mult veteran eemaldatakse. Põhjuseks on minu viha selle vastu, milleks see server on muutunud (kui sulle meeldib siis ok). Kõige suurem osa sellest on meeskond ja juhtkond. Ma ei hakka epic exposevärki tegema, ausalt ei viitsi ka aga lihtsalt teadke, et ei ole tore olnud ja üleüldse on nad ebameeldivad kujud. Lisaks on meeskonnast inimesi keda ma ei talu, vb see minu viga aga ma olen ka teistelt kuulnud negatiivseid arvamusi nende meeskonnaliikmete kohta (nimesid nimetamata).
Kännukas on mu lemmik server olnud aastaid aga mis sellest saanud on, ei talu ma vaadata.
See oli küll seebiooper.
-
ei ole kaua serveris olnud aga isegi olen vaadanud et aina hullemaks läheb aga ei tee välja
-
Kes sa oled?
-
Olen sinuga samal arvamusel. Pikemalt ei tasugi rääkida, ajad vaid end närvi.
-
@God-Demir ma olin meeskonnaliige kes uskus liiga palju serverisse (meeskonda) kuid mõtetult. Ma olin lihtsalt üks osa sellest meeskonnast. Ma arvan, et isegi tead.
-
@HolyPoison ütles Head aega! (delet my vet):
Olen sinuga samal arvamusel. Pikemalt ei tasugi rääkida, ajad vaid end närvi.
Närvi selliste peale ei lähe, pigem nad ei suuda kriitikat vastu võtta, kohe tembeldavad selle serveri solvamiseks.
-
Huvitav, et keegi meeskonnast ega juhtkonnast pole midagi öelnud.
-
Mida meil ikka öelda on, kui sa ei täpsusta, mis sinu silmis valesti on, nimetades ka nimesid.
-
@KarlPro123 proovisin aga ei tööta, ei proovi uuesti.
-
Kui sa pidasid seda silmas, et server on halb ja masin on halb ja kõik on halb, siis see pole kindlasti nii ja sinu enda arvamus.
-
Ma ei mõelnud seda aga ok.
-
Mida siis?
-
mis toimub?
-
Yoyoyooyoyo
-
Ma kaldusin pointist eemale. Palun eemaldage minult veteran, aitäh.
-
Tänan teid!
-
Edu edasisega ja loodame, et läheb hästi. Lukku ja arhiivi!