HolyPoison proovib Valvuriks saada
-
Ei möelnud midagi halvaga, lihtsalt afk olemine tundub pointless - su signatuuril olev aeg ka probably enamus ajast afkitud, aga see selleks. Üks asi veel, et kui inimesi mängib ka öösel minecrafti ja nö kui sa peaksidki saama "Valvuriks", siis väga ei tundu mõistlik see afk olemine - võib kaasa tuua ka probleeme/situatsioone, kus inimesed räägivad, et sina nö afkid ainult serveris vms.
Kõik see lihtsalt minu arvamus.
-
Võtan su nõu kuulda ja üritan edasipidi välja logida. Tänud siiski ja sul kohati õigus! Võib siiski juhtuda, et jään afki, aga ma loodan, et see kahju kellegile ei tee.
-
Teema seisab. 5 päeva ei ühtegi vastust. 7 vaatamist selle viie päevaga lisandunud. Sooviksin otsust, Mina omaltpoolt oleksin nõus tööd alustama. Ei taha küll niiöelda lunida või peale käia, aga niisama vaikus ka imelik. Nädal on Karli vastusest möödas juba.
-
Kes kannatab see kaua elab.
-
nii palju karistusi, pole vaja sind
-
Ta on väga palju ka serveris sees. Ma usun et vähemalt kolmveerand sellest ajast on ta ise sees olnud. @ImNotzu
-
Holy, arvan et see on 50/50 sest leiti 23 vindicatori spawnerit ps.ära lae kõike yt'sse ülese
-
23 spawnerit vindicatorist polnud mingi saladus. See otseselt polnud ega pole siiamaani ju keelatud ka. Spawneritel keelatud 200 blocki peale 60 spawnerit. Aga loom, mis sealt tekib, pole märgitud. Seega suusõnaline reegel, mille eest karistada ei tohiks. Kuid siiski nii tehti ja minu pärast las olla, ei soovi tagasi neid.
-
Arusaadav aga minu poolt ikkagi poolt
-
Nii, @KarlPro123 sinu otsus oleks?
Nagu sa lubasid anda vastuse "nädal-2" pärast. Nüüd kaks nädalat möödas -
Edit
Vastu!
-
Edit!
Vastu!
-
kannatust võiks tiba rohkem olla
aga nagu näha siis kannatust puudub ja kahjuks vastu praeguseks ja väga afk inimene servus ei aita -
@Vanapoiss Karl lubas teha otsuse 2 nädala jooksul. Mis kannatus? Olen ju seda. Mis puutub afkimisse, see on hetkel pm selleks, et on antud teada, et survivalides tuleb reset. Aga kuna? Sain jah, täna teada, et OP saab kinni reedest. Afkimine pole ju keelatud, kui seda ei tee endale kasu püüdmiseks? Afk ma võin ka jätta, lihtsalt log out töö päevaks. Mina isiklikult endast olen märganud, et Karli niiöelda soov minu poolt täidetud - Karistusi pole juurde saanud ega isegi mu teada mingeid suulisi hoiatusi.
Ma ootan @KarlPro123 otsust. Tänud lugupidamise eest. -
Hetkel vastu.
Ei ole just märkimisväärne asi mida öelda ''Karistusi pole juurde saanud''.
Viitab justkui sellele, et tegu oleks probleemse mängijaga.
AFK osas, see on veidi segav faktor, sest kui keegi mängib sinuga samas serveris ning ta küsib miskit samal ajal kui sa AFK'd, siis kus point on? ( ma ei räägi hetkel olukorrast, kus sa oled meeskonnas ja AFK'd, vaid praegune olukord )
Minu silmis võib teema lukustada ning võiksid vigu lihvida.
Kuna soovid Karli vastust, siis tema vastuseni jääb teema avatuks. -
@Horizon tänud, et mu sõnu kordasid Sa vist ei ole näinud Karli pilti antud avalduse vastuses? Kuigi ma juba tean Karli vastust, siiski ootaksin, et ta selle siia teada annaks.
-
Olen ta pilti näinud sinu registrist.
Sõnu ei korranud, püüdsin selgemaks teha, miks AFK pole hea.
Kui sa ta vastust juba tead, siis miks seda veel siin oodata? -
Sest oleks ju tore, kui Juhtkonnaliige annaks viimase sõna ja lukustaks teema.
Sai selgeks ja, miks afk pole hea. Tänud Ma loodan, et sa siis sekunditki afk poleks Mine tea, äkki tuleb just keegi sel hetkel kiiret asja küsimaAga ärme tee siin teemas chatti. Kui midagi vaja läbirääkida, või seletada, mis pole antud teemas asjakohane (on juba öeldud vms) siis võid mulle privaatselt ju serveris kirjutada, Küll ma kunagi ikka vastan
-
Vastu, on väga palju afk ja saab tigedaks kui keegi teeb juttu ta afk olekust. Me ei ole pimedad, meil on silmad peas.
-
Kui ma ei saa, siis minu suur palve oleks, et valige kedagi meeskonda, kes reaalselt kõige rohkem aega veedab OP-Survival serveris. Hetkel ei ole seal niiöelda mängivat meeskonna liiget ja chat vahest ikka nii äge.