Soovin kandideerida valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: JarcoLendab
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Discord Jarco#2547
Vanus (vähemalt 13): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Oskan kasutada väga hästi karistuskäsklusi ja ka muid meeskonnale olulisi käsklusi, mis aitaks serverit korras hoida.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Suurema osa ajast ma lihtsalt räägin teiste mängijatega, kuid ma teen ka tavalisi asju nagu näiteks kaevandamine, ehitamine jne.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kindlasti on Kännukal nagu ka kõigil teistel serveritel asju mida võiks sinna juurde tulla, näiteks võiks leiutada uusi asju, mis pakuksid huvi teistele mängijatele ja muudaks mängu seikluslikumaks ja huvitavamaks.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Enda positiivsetest külgedest pakuksin välja, et olen lahke ja abivalmis ning abistan kõiki, kes vajavad abi, muidugi olen ka järjepidev, ehk kui olen midagi ette võtnud siis ma ei lõpeta seda enne, kui see on tehtud.
Negatiivsetest külgedest võin välja tuua selle, et mul meeldib kui koik on perfektne ning on mul ka liigne pealetükkivus.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah, 2-3 Korda ainult, ja see oli ka 2 kuud tagasi.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: See oli ammu, kui ma ei eksi siis oli sellepärast et ma kasutasin vist liigset Caps'i.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ma olen väga aktiivne, enamjaolt mängin päevas kokku 4-7 tundi minecrafti, kuna praeguses olukorras toimub kõik õppimine internetiteel siis ei lähe õppimisega kaua aega, ning siis saab enda vaba aega kulutada muudele tegevustele nagu näiteks minecraftis. -
Poolt.
-
Vastu. 1 korra sees näinud ainult.
-
See postitus on kustutatud! -
@DemirV2 Olen ka rohkem mänginud, eks sa pead lihtsalt rohkem jälgima
-
Vahetan oma häält: Poolt. Isik andis mulle 5€. Tänud ja edu.
-
@DemirV2 Päris odavalt ostis su ära, ma sain talt 2-kümpi.
-
Poolt!
-
Poolt
-
Mina isiklikult pole sind palju näinud sees, kuid tundub, et oled. Olen poolt.
-
Äää poolt, aktiivne ja sõbralik isik.
-
Ei
-
jarco mis lendad koguaeg
-
Vastu. Sa paned suikest rage kui ära tapsin su
-
Okok mai ole titake POOLT
-
Pole küll ise eriti sees näinud, kuid onlinetime näitab üle 100 tunni, seega poolt! Samas kui see vastab tõele ning see pole nali, et maksis teiste poolt häälte eest, siis vastu.
-
@Kummikomm420 Häälte ostmine ei vasta tõele.
-
igayks ütleks seda lol