#FreeRuxxz
-
Pigem tagasiside kui kaebus.
Kaebaja: MiaKalifa
Kaebatav: Kõik kes Ruxxzile halvasti ütlevad
Põhjus: Nii mina, kui ka paljud teised arvavad, et Ruxxz täidab oma admini kohta suurepäraselt - käib piisava tihedusega sees, ehk ei ilmu nagu kuuvarjutus mõneks sekundiks, on viisakas, ei solva, ega tee midagi ilma hoiatuseta. Leian ka, et ta on üks vähestest, kes ei ole nagu mingi ment seal serveris, vaid reaalselt naudib oma tööd ning teeb nalja. Nii kui Ruxxz sisse tuleb, teeb ta minu päeva 5000 korda paremaks.
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? Punkt nr "ma ei tea miks te seda pole määranud". Lihtsalt peale lendamine lambist et noorhärra ei sobi adminiks ilma mingi põhjusega, neile lihtsalt mingil põhjusel ei meeldi ta. Näen, et see on tohutu absurdsus.
Lisainfo (pildid, tõestus): Äkki räägiksite terve meeskonnaga ja otsustaksite koos, võibolla saab ta midagi paremini teha. -
Noja, Me ei läinud talle peale sellega, et ta ei tohi olla see kõrge rank ega midagi, vaid avaldasime enda arvamust. Rux ütles, et arvamuse avaldamine on lubatud ja sa tuled sellega rääkima, et me tulime peale suruma talle. Ei, ei me ei tulnud vaid avaldasime arvamust. Mine vaata Discordis survivali chat log-i ja seal näed, et mina vähemalt ei surunud, et ta peaks sellest kõrgest rankist madalamal olema.
-
Kroks
-
croxxz
-
@Liskah_ Sina olid väga normaalne, kahjuks küll kartulivend jättis teistsugusema mulje.
-
See postitus on kustutatud! -
Ei ma ei öelnud et ta ei tohi olla V.Admin vaid ma ütlesin, et ta ei sobi selleks. See ei ole minu teha kas ta on see Admin või ei ole. Ma ütlesin lic oma arvamuse, et ta ei sobi sellele kohale. See, et ta placeb bedrocki kellegile ja reostab chati sellega kuidas nad mingitest IRL asjadest räägivad nt mingitest isadest jne... Selle jaoks on /msg
-
Selle bedrocki ma kohe undon ja kui playeritele ei meeldi, et ma seda teen, siis ma ka lõpetan.
Ja mis isadest sa seletad? -
No igatahes te rääkisite oma IRL perest
-
Eeeee kus ja saad privva pildi saata?
-
@PotatoSkeppy You mean perepoliitika?
-
@PotatoSkeppy Kännukas ei saa adminiks kunagi inimene, kes sinna ei sobi. Kui kellelegi ta ei sobi, siis tuleb vaadata enda sisse.
-
-
@KarlPro123 jälle üks alatu laim ja vale.
Sa ise lihtsalt nii agar, et ei julge öelda neile midagi öelda.
See Adminite kari kes seal on vihkab mind ja ei taha mind tagasi kuna saavad nii palju puid muidu. -
@Azoqz See meeskond vihkab sind ja ei taha sind tagasi, kuna saavad sinu nime nägemisest insuldi.
-
@Azoqz ütles #FreeRuxxz:
See Adminite kari kes seal on vihkab mind ja ei taha mind tagasi kuna saavad nii palju puid muidu.sa oled legit retarded, ei imesta, miks sa puid saad
-
@Azoqz ütles #FreeRuxxz:
See Adminite kari kes seal on vihkab mind ja ei taha mind tagasi kuna saavad nii palju puid muidu.Tra nagu lege pane past offi ja mine mängi liivakastis, sa oled peaaegu 16 ja vingud iga päev et said minecraftis bani, ausalt kasva suureks.
-
Me guud kid buyed 6900 ruxxzi gucci dirt me pro! me sell it for 7k!
-
@Matu69 yu is pro
-
@Teletups Je me 2 ruxxz dirt gucci pro me yes