Lehmakomm valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Lehmakomm
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): LehmaKomm#9810
Vanus (vähemalt 13): 20
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ühes Minecraft serveris olnud korrapidaja. Server ammu kinni ning kahjuks nime ei mäleta.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Raha kogumine, niisama tiksumine, teiste aitamine kui näen võimalust. Siiski kuna Minecraft ehitamiseks, siis põhiline tegevus ehitamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Pole palju asju mis halvasti oleks, aga minu arvates võiks OP survivalile leida mingisuguse alternatiivi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivne: *Külma närvi on piisavalt
*Chatis ei kasuta ebasobilikke väljendeid jne
*Vanusest tulenevalt pole sellist lapsikut käitumist, mis teisi häirida võiks.
*Ei kasuta teiste teadmatust ära
Negatiivne: *Vahepeal võib tunduda, et olen kiuslik.
*Alati pole chatis aktiivne, sest tunnen, et kui midagi tarka pole öelda, siis on parem vait olla
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei oska täpselt öelda, kuna ise ei saa seda vaadata ja see oli aastaid tagasi. Võibolla mute kunagi, aga ei ole kindel.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kahjuks ei oska midagi täpselt vastata, kuna see oli aastaid tagasi
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Üritan olla väga aktiivselt serveris ja siiamaani olen seda ka teinud. Tulevikku ei oska ette ennustada, aga proovin ka edaspidi aktiivne olla. -
Poolt, on aktiivne.
-
avaldus veits lühike aga pole hullu, poolt
-
Poolt
-
Poolt on sõbralik ja tore.
-
Poolt
-
Pooldan, isik teab mis räägib.
-
Poolt. Avaldus selge ja korralik. Hästi aktiivne isik.
-
Ei viitsi avaldust läbi lugeda, poolt.
-
Ei viitsi avaldust läbi lugeda, vastu.
-
vastu. Isik ei tea millest ta räägib.
-
Poolt, kuid tundub et Yame ei saa siin asjadest aru imo.
-
poolt
-
Poolt!
-
vastu liiga vana
-
@Ryxor Ei näe kuidas see saaks negatiivne olla, aga eks kõigil oma arvamus
-
@Ryxor ma vaatan, et sind ainult huvitab vanus, why?
-
vastu, liiga noor
-
@Ryxor
Vana kooderi arvamust küll ei kuulaks -
Meeskonna otsusel ei sobi praegu. Lukku ja arhiivi.