arturm20 Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: arturm20
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Discord
Vanus (vähemalt 13): 13 ja pool
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Mulle meeldib ehitada, mängida, sõpradega aega veeta, tööd teha ja meeskonnal abis olla.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Võiks olla rohkem Minigame ja ültse rohkem mänge.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Mu positiivsed küljed on: Ehitamine, lõbutsemine, redstone asjad jne. Negatiivsed küljed on: Et lähen natsa närvi kui saan surma ja võetakse asjad ära.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei sest ei rikku reegleid.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen serveris päevas 3-7 tundi. -
arturchik0093#9426
-
Avalduses on vigu, pole näinud et oled chatis aktiivne, positiivse all ei mõelda seda et ehitamine jne vaid et oskan hoida külma närvi jne. Avaldus veidi lühike
Sorry
VASTU -
Meenutab speedxx12xx avaldust. Kui on kirjas "vähemalt 2 mõlemasse" siis miks ma ei näe neid. Anyways ei viitsi analüüsida kõike. Vastu
-
mis ma ikka ütlen, vastu
edu ja jaksu -
vastu, liiga noor
-
@Ryxor mis sul vanusest on?
-
@arturm1 kõik alla 15 on tatid ja 90% hälvikud.
-
@arturm1
Avaldus natukene lühikene, "kogemused meeskonna töö juures" - võiks kirjutada oma eelnevatest kogemustest(kui on) või siis kuidas saad hakkama. Oma positiivsetest külgedes võiksid mainida midagi muud kui "ehitamine", "lõbutsemine".@Ryxor ütles arturm20 Valvuriks:
@arturm1 kõik alla 15 on tatid ja 90% hälvikud.
Sellised kommentaarid võiksid jääda kuhugile mujale. Tegemist on ikkagi inimese avaldusega ja Teie kommentaar ei seostu selle postitusega mitte kuidagi. -
Vastu
-
@Ryxor mida helli
-
@Ryxor hold up
-
@CCman pohlad, vähemalt sai ta oma vastuse.
-
vastu
-
Hetkel ei sobi meeskonda. Lukku & Arhiivi