Segane valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:Segane
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Segane#6211
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Pole varasemaid kogemusi
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Erinevate mängumoodide mängimine
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Negatiivne on see et vahel kipub serveris natuke lagama kui on palju inimesi sees mis on arusaadav
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ropendamine,spam,solvamine
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen tavaliselt päevas umbes 3-6h sees vahest harva kui vähem. -
Poolt ara ropenda nii palju onju
-
Poolt lihtsalt poolt!!!!!!!!!
-
Vastu.
-
@Estlike Rikkusid kõik ära
-
ها لن أقف عليك قبيحاً أو أصلي أبو متناثرة وأنت تحبني طوال الوقت ولا أحب الغضب
-
See postitus on kustutatud! -
Poolt!
-
Avaldus natukene lühikene. Oled korduvalt chatis silma jäänud sellega, et ropendad või capsid. Praegusel hetkel olen ma Vastu.
-
Kuigi vahel ropendab ja avaldus pole just sajandi parim, siis siiski on tegemist seltskondliku ja toreda mängijaga POOLT
-
Avaldus ei vasta nõuetele.
-
@KarlPro123 vabandan, olen kaks kysimust omavahel segamini ajanud. Minu viga
-
Nagu te olete tähelepannud on mul üks suurem viga avalduses
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Halb on see et kipub lagima kui serveris on palju inimesi mis on ka tegelikult arusaadav
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne on see et mul on alati tahe inimesi aidata ning ma kaitsen kannatanuid/inimesi kelle kohta on valetatud ja ma olin pealtnägija ja negatiivsed on see et olen sportlane ja ma võin olla vahel 1 päev kuni 2 nädalat serverist eemal
Head päeva kõigile!
-
Mitte et oleks midagi selle isiku vastu, aga avalduse järgi otsustades vastu. Tbh siis masendav vaadata et meeskonnaliikmed panevad sellisele avaldusele poolthääle
-
lol banned
lukku arhiivi -
@rutledge19 põhjus miks ma bani sain on ka missugune eksole...
-
Sai hetk tagasi ban, minu hääl on nüüd vastu.
-
@Nupzik th1ck tegi põhimõtteliselt nalja ja pani nalja pärast warni ja see oli mulle 4 so sellepärast ma bani sain ka
-
@seeme ei olnud nali
-
Vastu. Hiljuti said bani ja ropendad palju.