#MakeKännukasGreatAgain #RemoveThisRule #FreeMECMAR
-
antiswear pluginad teevad falsedetecte sest eestikeeles on selliseid roppuseid sisaldavaid sõnu liiga palju, nt politsei traktor pasknäär
-
@MECMAR Sellest on eraldi teema ja ScoobyDudu on selle kohta väga täpselt öelnud:
,,Kunagi oli, aga see hakkas tavalisi sõnu ka välja noppima, kus tähed olid tekitanud ebasobilku lühendi (nt Trampima) ja tuleb tunnistada, et see oli ebameeldiv.'' -
@KarlPro123 ütles #MakeKännukasGreatAgain #RemoveThisRule #FreeMECMAR:
antiswear pluginad teevad falsedetecte sest eestikeeles on selliseid roppuseid sisaldavaid sõnu liiga palju, nt politsei traktor pasknäär
Teil McRonalds siiski, üks parimaid programmeeriaid, tema valdab seda teemad, ta peaks oskama sellest ümber käia ju? Mitmeid variante saab siiski proovida ju?
https://www.spigotmc.org/resources/anti-curse-1-8-1-14.48635/ -
ronil peaks olema pooleli üks selline projekt, mis sai temalt kunagi tellitud, kuid ka see võib jääda teatud kohtades hätta
-
@KarlPro123 ütles #MakeKännukasGreatAgain #RemoveThisRule #FreeMECMAR:
ronil peaks olema pooleli üks selline projekt, mis sai temalt kunagi tellitud, kuid ka see võib jääda teatud kohtades hätta
Noja, hea, et vähemalt proovitakse seda varianti, aga kas mitte lihtsam ei oleks teha whitelist ja blacklist, blacklisti ropud sõnad ja whitelisti kõik sõnad kus on see roppus sees, nagu pasknäär ja traktor jms? Lihtsam ju? Ainult whitelisti peab veits kaua neid asju panema. Mõnel pluginal peaks isegi see feature olema võimis?
-
neid sõnu on tuhandeid ning neid checke saab alati bypassida, nt trr.aaaa
-
Okei,
- Lag
See on Mojangi viga, kõik Minecrafti versioonid peale 1.12.2 on väga ebastabiilsed ning hakkavad laggima suurtes kogustes mängijatega, see on ka miks kõik suuremad serverid ei ole üle 1.12.2 läinud. (Hypixel, 2b2t...) - Meeskond range
Meeskond ei ole üldse range, meeskond on väga mõistev ja üldiselt lahke, ropendamine ei ole kuidagi lumehelvestega seotud, ropendamine ei tee Sind "kõvemaks", ropendamine ei tee Sind paremaks, kui leiad, et ei suuda ropendamiseta ja solvamiseta olla, siis oleks ehk aeg abi otsida?
Kännukas on siiamaani üks edukaimatest Eesti MC kommuunidest, ilma ropendamiseta on nad jõudnud täitsa kõrgele väga, väga paljude mängijatega.
Tõsiselt ei ole nii raske mõelda enne kui midagi kirjutad, oled viisakas ja ei ropenda, ei solva, ei teki mitte ühtegi probleemi. M i t t e ü h t e g i ! Kui raske on sellest aru saada? Ropendamine ja solvamine ei aita elus mitte kui kuhugi, üldjuhul vaid saastab inimeste mindseti ja käitumist, ropendamine põhjustab ainult ebamugavust.Palun ütle mulle, mis paneb Sind arvama, et ropendamine ja solvamine kuidagimoodi Su elu paremaks teeb, kui milline Su elu oleks siis, kui Sa ei ropendaks ega solvaks?
- Lag
-
@Estlike +1
-
Kui sulle meeldib ropendada võid irl seal karjuda palju tahad aga miks peavad teised nägema kuidas mõni ei suuda viisakalt rääkida.
-
O jee nais draama!
-
Ma küll ei näe, et kui inimene oskab ropendada või seda teeb, teeks temast kuidagi kõvemat meest. Nooremas eas võib-olla tõesti arvatakse, et oi kui kõva mees ma olen, kui oskan täiega ropendada, tegelt see asi nii ei ole. Inimest vaadatakse ikka selle järgi, kuidas ta oskab rääkida ja kui inimese suust tulevad ainult roppused, siis just see teeb temast autori kasutatud sõnapruugi "häbiplekk". Lähed suurena töövestlusele ja mida paremini ja rohkem suudad ropendada, seda suurema tõenäosusega saad töö? Päris nii see ikka pole. Ja miks peaks lubama MC server ropendamist, kui see pole normaalne. Eesti keeles piisavalt sõnu, mida saab asendada ja öelda roppuse asemel, ropemdamine ei tee lahedaks sind.
-
@Msi4You ütles #MakeKännukasGreatAgain #RemoveThisRule #FreeMECMAR:
Ma küll ei näe, et kui inimene oskab ropendada või seda teeb, teeks temast kuidagi kõvemat meest. Nooremas eas võib-olla tõesti arvatakse, et oi kui kõva mees ma olen, kui oskan täiega ropendada, tegelt see asi nii ei ole. Inimest vaadatakse ikka selle järgi, kuidas ta oskab rääkida ja kui inimese suust tulevad ainult roppused, siis just see teeb temast autori kasutatud sõnapruugi "häbiplekk". Lähed suurena töövestlusele ja mida paremini ja rohkem suudad ropendada, seda suurema tõenäosusega saad töö? Päris nii see ikka pole. Ja miks peaks lubama MC server ropendamist, kui see pole normaalne. Eesti keeles piisavalt sõnu, mida saab asendada ja öelda roppuse asemel, ropemdamine ei tee lahedaks sind.
Noojah, ega ma teist vastust väga ei lootnud saada Teilt je. Võib postituse lukku panna või ära kustutada, minupoolne viga oli jah tuua IRL mängu, kuigi asjad nii ei ole tõesti. Aganoh asi pole selles kui raske on ropendada või mitte, asi on selles kas seda võib teha või mitte, isiklikult mul ei ole selle vastu midagi kui see keelatud on, mõnel on selline vastutahe küll. Minu probleem on see, et isegi kui ütled midagi valesti saad mitmelt inimeselt jubedalt sisse, mingi 5 inimest tulevad chati spammama "SÕNAD", aga seda võiks äärmisel juhul siiski meeskonnaliikmed teha, et Teie töö jääks ikkagi Teile mitte kommuunisisestele mängijatele, jah sellega nad aitavad kaasa, aga ajapikku on see suht tüütu, isegi kui mõned on jäänud caps peale kogemata, olen märganud, et saadakse jubedalt spammi "CAPS" märguandega. Sellessuhtes je ma ei saa tuua mängukogemust pärisellu, sellessuhtes on Teil loomulikult õigus. Lõplik kokkuvõtlik arvamus: kui keegi nt ropendab või capsib vms ss las teeb meeskond oma töö (juhul kui meeskonda tõesti sees ei ole siis võite kindlasti sõna sekka öelda, et ei tohi jms), meeskond on selleks, et reeglirikkujaid korrale kutsuda, mitte pole see tavaliikmete töö ega ju?
-
@MECMAR ütles #MakeKännukasGreatAgain #RemoveThisRule #FreeMECMAR:
Minu probleem on see, et isegi kui ütled midagi valesti saad mitmelt inimeselt jubedalt sisse, mingi 5 inimest tulevad chati spammama "SÕNAD"
Ka tavaliige võib üritada anda enda panuse serveris korda pidada, see ei ole keelatud, ent ei ole ka kohustuslik. Ei saa hakata kedagi karistama, sest ta palus sul ropendamise jätta või Caps Lock'i mitte üle lubatud limiidi pidevalt kasutada. Autori soovil lukustan teema.