trippar1337 valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: trippar1337
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): cal#4092
Vanus (vähemalt 13): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Pole meeskonnatööpuhul kogemust.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Survivalis, Skyblockis ja Factionis mängimine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Chatfilter. Olen chatis aktiivne ja näen palju, et ropendatakse. Ropendamine rikub mängijate tuju ära. Netikvaliteet serveris võiks ka olla parem.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed:Olen chatis aktiivne ja noomin kiiresti valesti käitujaid.
Olen külma närviga.
Olen abivalmis.
Negatiivsed: Olen mõnikord serverist kaua väljas. Võin asju valesti tõlgendada.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah, olen.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kutsusin meeskonnaliiget vale nimega ja segasin meeskonda.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen vabadel päevadel 6 kuni 9 tundi serveris, koolipäevadel 4 kuni 6 tundi. -
Vastu ja on ebastabiilne isik
-
Miks teed uue avalduse kui vana veel lahti?
-
@karu123 Ei tea.. oli lühike avaldus ja pidin seda improvema.
-
2 nädalat vms ei pidanud avalduste vahe olema?
-
@Lehmakomm nädal on
-
@trippar1337 2 nädalat on.
-
@Nupzik 1 nädal on
-
@Nupzik Kui üks kandideerimisavaldus suletakse, siis võib uuesti kandideerida alles 1 nädala pärast. Kopeerisin selle avalduseformaadi lehelt.
Eelmine kandideerimisavaldus pole suletud, tegin lihtsalt muudatusi avaldusele. -
Editida saab ka...?
-
lol see mingi kuuaega vana juba so
Lukku & Arhiivi