Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Kandidatuur meeskonda - t2nap2ev

Arhiiv | Kandideerimine
    10
    16
    219
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • t2nap2ev
      t2nap2ev last edited by

Teie mängusisene kasutajanimi: t2nap2ev
      Kontakt: T2nap2ev#7653
      Vanus (vähemalt 13): 16
      Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Varasemalt olen meeskonnas olnud Kännuka serveris. Betatestinud teisi minecraft servereid.
      Mis on teie põhiline tegevus meie serveris: Maja ehitamine, chatis jutustamine, voicechatis olemine.
      Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Mina muudaks meeskonda, suhtumist meeskonnasiseselt, hetkene chatis ülbitsemine, mölisemine meeskonna enda vahel teeb serveri mainet alla. Serveris võiks olla eeskohal siiski mängijaskond kui see, et kui palju keegi teenuseid serverisiseselt ostab, hetkel tundub, et mängijaskond on unarusse jäänud, hullult p2w.
      Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne - Suudan hoida ennast rahulikuna, konkreetne. Negatiivsed - Võimalik, et liiga karm ning otsekohene.
      Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole.
      Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Minu aktiivsus algab alates 17:00'i kui koju jõuan, kahjuks varem ei saa.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Skheea
        Skheea JUHTKOND last edited by

Vastu.

t2nap2ev 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • t2nap2ev
          t2nap2ev @Skheea last edited by

@Estlike Ehk suudaksid ka põhjendada korrektselt, miks?

• Skheea
            Skheea JUHTKOND last edited by

Sa tundud olevat üsnagi ülbe, pealegi on Sul mingi vajadus kiusata ja probleeme taga otsida, Sa ei oleks karm käsi vaid lihtsalt reckless karistaja.
            Lihtsamalt öeldes, käitud nagu Reket.

t2nap2ev 1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • t2nap2ev
              t2nap2ev @Skheea last edited by

@Estlike Kas sa just süüdistasid mind, et mina olen Reket? Teadmiseks sinule, Reket on ka minule vastane 🙂 Kontrollib fakte, olukordi ja seisukohti enne kui lahmima hakkad 🙂

• KarlPro123
                KarlPro123 Süsteem last edited by

"Varasemalt olen meeskonnas olnud Kännuka serveris."

mis nimedega?

• Skheea
                  Skheea JUHTKOND last edited by Skheea

@t2nap2ev ütles Kandidatuur meeskonda - t2nap2ev:

süüdistasid mind, et mina olen Reket?

ei süüdistanud.. ütlesin, et käitud nagu tema (ülbe, ennast täis ja mis iganes), loed Sa mu lauseid üldse?
                  Mul ei ole fakte, olukordi ega seisukordi vaja kontrollida enne "lahmimist", see on kõik minu arvamus mis ma Sinust välja lugeda sain kui just tund tagasi serveris käisid ja tundub, et ma ei ole ainuke kes nii arvab..

• KarlPro123
                    KarlPro123 Süsteem last edited by

ok, pardo'n, meeskond ei ülbitse ega ropenda chatis ja samuti pole siin mingit p2w asjs

• LifeCycles
                      LifeCycles last edited by LifeCycles

Vastu, kohe kuidagi ei saa aru sellest, et mängijaskond oleks unarusse jäetud. Kõiki koheldakse võrdselt olenemata sellest kas sul on värviline nimi või mitte. See p2w jutt on veidi nonsense, kuna tsiviilidel on ka täpselt sama palju võimalusi kui rankidega mängijatel raha teenida, lihtsalt see on erinev. Muidugi on mingeid asju mis on ekslusiivsed rankidele kuid server ei ole tasuta lõbu.

• Uqu
                        Uqu last edited by Uqu

Serveris on sul mänguaega vaid 46 minutit. Discordiga liitusid nädal tagasi.
                        Nagu Karl, olen ka mina huvitatud sellest, mis nimedega sa varem Kännuka meeskonnas olnud oled.
                        Mis on meeskonnal praegusel hetkel sinu arvates viga? Milline on meie meeskonnasisene suhtumine? Millises chatis ülbitsemine sulle silma on jäänud? Kus on meeskond omavahel mölisenud?
                        Milline näeb sinu arvates välja mängijaskonna esile tõstmine? Kõiki mängijaid kohtleme me võrdselt olenemata rahast, mis nad serverile panustanud on. Lisaks olen huvitatud, kuidas põhjendad sa oma P2W argumenti?

Antud hetkel tundub mulle, et sa pole sobiv kandidaat meie meeskonda. Jään ootama vastuseid oma küsimustele.

EDIT: Poetan ka mõned pildid siia
                        alt text
                        alt text
                        Veidi kahtlane käitumine, but who am I to judge, eh?

• ScoobyDudu
                          ScoobyDudu VETERAN last edited by

Ei

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                          • ItsMe
                            ItsMe last edited by

Hopstipopsti, vastu.

• Ryxor
                              Ryxor last edited by

vastu, pole elusees näinud sind

• Matu69
                                Matu69 last edited by

idk

• M
                                  Maraxx VETERAN last edited by

VASTU

• Uqu
                                    Uqu last edited by

Usun, et kandideerijale on antud piisavalt aega küsimustele vastamiseks ja enda kaitsmiseks. Pean õigeks avalduse lukustada ning arhiveerida.
                                    L&A

• 1 / 1
                                    • First post
                                      Last post
                                    • Soovitan koostada avalduse meie Discord serverisse. Tulevikus hakkab saama ainult sinna neid teha.

• read more
                                    • Teie mängusisene kasutajanimi: kaheksa8
                                      Discord: kaheksa8
                                      Vanus (vähemalt 15!): 18
                                      Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkeseisuga ei oma ma kogemust meeskonnatöös Minecraft serverites. Siiski saan väita, et olen aktiivne mängija ja valmis panustama oma vabaaega teie serveris. Kuigi mul puuduvad varasemad kogemused serverite meeskonnatööga, siis olen valmis õppima, kohanduma ja panustama oma teadmisi, et aidata kaasa serverile ja luua positiivne mängukogemus.
                                      Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamine tegevus serveris on ehitamine ja maailma avastamine. Hetkel olen täielikult pühendunud enda warpi ehitamisele, mis on saanud suureks projektiks ja nõuab palju aega ja tähelepanu. Minu eesmärk on luua huvitavaid struktuure, lisaks sellele naudin maailma avastamist ja uute kohtade uurimist, mis pakuvad uusi võimalusi.
                                      Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Olen tähelepannud, et mängijatel on vaja maksta ala loomise eest, mis võib mõnele mängijale olla takistusena. Üks ettepanek oleks kaaluda, et meeskond määraks mängijatele alad. See muudaks meeskonnatöö sujuvamaks ja põnevamaks ning tooks rohkem tegevust, aidates samal ajal luua rohkem huvitavaid ja alasid serveris.
                                      Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
                                      Positiivsed:
                                      Külm närv: Olen suuteline säilitama rahu ning suudan lahendada probleeme ka pingelistes olukordades.
                                      Kiire õppimisvõime: Olen võimeline kiiresti omandama uusi teadmisi ja oskusi, mis aitab mul kiiresti kohanduda uute tingimustega.
                                      Positiivne suhtumine: Olen sõbralik ja abivalmis.
                                      Negatiivsed:
                                      Ei pruugi alati kirjakasti tähele panna: Mõnikord võib mul olla raskusi kirjakasti jälgimisega, mis võib tähendada, et ma ei ole kohe teadlik serveri toimunust.
                                      Kogemuste puudumine: Hetkel puudub mul kogemus meeskonnatöös Minecraft serverites, mistõttu pean valmistuma õpinguteks.
                                      Ei ole just kõige jutukam: Mõnikord võin olla vähem jutukam, mis võib tähendada, et ma ei väljenda oma mõtteid ja ideid.
                                      Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
                                      Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole põhjust.
                                      Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen serveris veetnud 27 tundi ja olen valmis panustama suure osa oma ajast serverisse. Päevasel ajal olen võimeline olema serveris kuni 4 tundi ning suudan olla serveris ka öösiti, et tagada oma aktiivsus.

• read more
                                    • Lisatud, lukku.

• read more
                                    • Ma vajan counsellori, ma pooldan avaldust! (Valvuriks saada pole ka halb idee)

• read more

0

1.6k
                                    Users

1.5k
                                    Topics

13.0k