Tere, panen pildi lihtsalt kas meeskonna liikmed nii ülbed juba ? Nüüd jälle ma vihatud.
-
Meeskonnaliige peab arvestama, et mängijate heaolu ja abistamise arvelt peab lõpetama enda tegevused mängus, olgu selleks siis näiteks maja ehitamine või muu taoline
-
Need meeskonna liikmed ei tegelenud minuga ; Seemina, Kezpe, Aluzka Uqu
-
Nii, see on tõesti tõsi, kuid kui alati ei saa tulla, siis ei pea kohe nääklema hakkama, küll nad sinuga tegelevad. Ebapädev, nali wa, nagu meil muid asju ka teha. See pole esimene kord kui meeskonna peale virised, ära imesta siis kui sind mõni juba ignob. Mõtle ka enne kui ütled eksole.
-
Meeskond ei tohiks ignoda loe oma reeglid palun läbi !!
-
@Atsikan lol ma tegelesin teise isikuga tol hetkel
-
Kas te kõik tegelesite ? Ma tean, et kõik ei tegelenud teiste inimestega !
-
@Atsikan ütles Tere, panen pildi lihtsalt kas meeskonna liikmed nii ülbed juba ? Nüüd jälle ma vihatud.:
Need meeskonna liikmed ei tegelenud minuga ; Seemina, Kezpe, Aluzka Uqu
Soovitan ka sinul vähe viisakam olla meeskonnaga, enamustel viskab kopa ette mis korraldad. Käsutad ainult ja nääkled, ole kena ja oota rahulikult kuni keegi sinuga tegelema tuleb.
-
@Kezpe Saada tõestus !
-
Kirjutanud helpop kutse ja oodanud, kui minut-2 läheb mööda ja pole vastust, küsi uuesti. Mitte peale suruda, ega minna ebaviisakale teele suhtluses. Selline kaebus tekitabki sinust eemalepeletava isiku. Keegi ei ignoreeri, oota rahulikult ja meeldivalt. Teema lukku.
-
Meeskonnal pole koguaeg vaba võimalust ainult sinu järel joosta. Meil on omad tegevused (serveris kui ka väljaspool serverit), meil on veel 40 potentsiaalset abivajajat või me lihtsalt ei märka kõiki abivajajaid koheselt. Palun varu kannatust kui vajad abi..
See, et sa hakkad meid ebapädevateks või teise serveri meeskonnaliikmetega sarnaseks kutsuma ei kiirenda seda protsessi mitte kuidagi.