Ütleb et riik on bannitud
-
Tere! Okeiokei ma tean et ma ip banned aga ma arvan et ostan selle unbann-i. Aga kuidas ma parandan selle probleemi: Kicked whilst connecting to HUB: Sinu riik on serverist bannitud.
-
kas se on sama nagu ip-ban?
-
@kevinike123 ostsin unban aga ikka ban ei saa tõestada kuna mul on mingi screen time aga kui on vaja mu telefoni numbrit siis se on see: (eemaldatud).
-
Minu mäletamist mööda ei saa IP-banile unbani osta..?
Edit: minu paha, ban ei tundu olevat IP peal
-
@estlike ma ei tea kas se on ip ban
-
@kevinike123 siin ei näita
-
Mida sa üritad Sa Oled Perma Banned Lõpeta
-
@rdin999 ostin unban
tahad proof? -
@kevinike123 sms-iga ostsin
-
Nagu sa sealt näed, oled sa serveri mustas nimekirjas. Su rikkumine oli piisavalt karm, et mitte serverisse naaseda.
-
Kui Sa oled blacklisted siis unban sms ei tööta. Selle saab ainult eemaldada juhtkond
Ei oleks pidanud reegleid rikkuma -
@nupzik Ometigi on seal kirjas, et ostku unban
-
@estlike nooo te scämmite raha mult siis soo
-
Nõustun Estlike väitega. Olgugi, et kasutaja blacklistitud ja ei tohiks serverisse naasta, siis ekraanil selgelt kirjas, et võib osta unbani. Järelikult peab antud kasutaja ka selle unbani saama kui ta on selle ostnud. Vahet pole, mis põhjusel blacklist on.
-
Kuna mina ei tea juhtumist midagi, ja tema jutujärgi ta ostis unbani, olen ma poolt. Esiteks. Seal on kirjas, et saab osta unban. Teiseks. Kui on riik blacklistitud, näitab see välja rasissmi. Seega rikub reegleid hoopis kännukas ise. Väljatuues et rassism ja pettmine on keelatud. Kokkuvõttes. POOLT
-
@kidelman ütles Ütleb et riik on bannitud:
Kuna mina ei tea juhtumist midagi, ja tema jutujärgi ta ostis unbani, olen ma poolt. Esiteks. Seal on kirjas, et saab osta unban. Teiseks. Kui on riik blacklistitud, näitab see välja rasissmi. Seega rikub reegleid hoopis kännukas ise. Väljatuues et rassism ja pettmine on keelatud. Kokkuvõttes. POOLT
Kindlasti ei saa võtta kõike tõepähe, ma nüüd ei ütle et isik ei ostnud ubanni aga mingi pildikese ta võiks ikkagist saata. Mis puudutab sinu väidet, et kui mõni riik banned on see rassism - no kuule, soovitan sul kindlasti üle vaadata rassismi tegeliku tähenduse, sest sinu öeldu tekitab sihukese no sense mõtted. Samuti väidsid, et kännukas rikub ise reegleid? Hmm, ei tea küll milliseid? Kas too isik, kes on banni saanud juhtkonna töö häirimise ja reeglite rikkumise eest ei ole siis neid välja toodud kangelastegusid teinud? Mis puutub sellesse, et ekraanile ikkagi ilmub kännuka poe link, on küll veidi jabur, kuid inimene võiks ise piisavalt tark olla, kui näeb et ekraanil on selgelt välja toodud isiku staatus.
-
@kidelman Osad riigid on bannitud mitte rassismi, vaid sellepärast, et see on:
a) Eesti server, kus räägitakse peamiselt eesti keeles
b) hea viis ära hoida bot rünnakuid, sest enamik neist tuleb välismaa ip-de pealt
c) võimalus hoida ära VPNi kasutajaid, kes kasutavad seda karistusest kõrvale hiilimiseks (siin puhul on tõenäoliselt tegu just sellega) -
Karistus eemaldatud, kuid ma ei soovi enam reeglitevastast käitumist siitpoolt näha.
Lukku.