Pohia Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Pohia
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Pohia#4653
Vanus (vähemalt 13): 19
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Tean Uqu't irl.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mängin skyblocki enamus ajast.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Et skyblockis seasonite vahel ei oleks pool aastat
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Negatiivsed küljed: Unustan asju teha vahel ja võin olla afk mõnikord eraelu pärast.
Positiivsed küljed: Meeldib inimesi aidata ja suhelda
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Paar tundi päevas olen ikka aktiivne, tavaliselt rohkemgi. -
poolt
-
Pooldan
-
Puudub varasem kokkupuude lisaks avaldus lühike, olen kahjuks vastu
-
Avaldusega pole vaeva nähtud. Vastu.
-
poolt
-
Vastu. Meeskonnatöö kogemus ei ole Juht-Admini mänguväliselt tundmine.
-
Kuna tõesti, oleme Pohiaga juba koolieelikutest saati sõbrad olnud, siis võtan selle võimaluse avalduse täiustamiseks.
- Kogemusi meeskonnatööga on, kuid need on aastatetagused, mistõttu tuleb enamus käsklustest ja protseduuridest taas selgeks õppida (DK ning oma server sõpradega)
- "Tean Uqu't irl." on küll võibolla sobimatu asi kogemuste alla panna, kuid see tähendab, et ma olen talle korduvalt ja hulgi rääkinud erinevatest tegemistest ja toimetustest mis Kännukas igapäevaselt aset leiavad ning ka meeskonnatööst. Saan talle iga kell midagi õpetada või lahti seleta, kui selleks vajadust on.
- Kogemuste puudumine ei ole üleüldiselt mingiks probleemiks olnud, oleme andnud võimalusi inimestel õppida. Suureks probleemiks on pigem see, et kandidaadid on kas liiga noored, neil puudub klapp meeskonnaga või ei tundu piisavalt usaldusväärsed meeskonna silmis. Suurel osal meeskonnast on läbisaamine Pohiaga väga hea.
- Peamiselt mängib skyblocki tõesti, kuid põhjus selleks on ka olemas - Kännukas pakub küll mitmeid erinevaid mängumoode, kuid kõik ei ole igaleühele meelepärane. Ka hetkel meeskonnas olijad on valinud endale meelepärasema mängumoodi, milles suurem osa enda ajast veeta. Kõigil on võimalik jälgida spetsiifiliste serverite kirjakaste Discordist, helpop toimib üle kõigi serverite ning kunagi pole probleemiks olnud teise serverisse vajadusel minna. Kui SkyBlock peaks mingil põhjusel kaduma, siis tean, et Pohial on reaalne tahe olla meeskonnas ning suudab mängida ka teistes mängumoodides aktiivselt.
Usun, et see lisainfo on piisav, et täiustada avaldust. Kõik kes Pohiaga meie serveris kokkupuutunud on teavad, et ta suudab ennast kontrolli all hoida ning serveri reegleid mitte rikkuda.
-
Pohia on jah, et jah, et jah okei
POOLT
-
See postitus on kustutatud! -
etet avaldus oli lühike, kuid see mis Uqu kirja pani see leevendas seda ja kuna oleme palju juba mänginud koos ka skyblocki siis tean, et oled muhe vend niiet mina olen poolt
-
Eh, eh, eh, eh ,eh noh nagu pole teda eriti chatis näinud aga tundub tore sell, poolt!
-
vastu, meeskonna liige ei tohiks ainult ühte mängumoodi harrastada nagu praegu Pohia puhul näinud olen.
-
Nüüd, kui Uqu avas uuesti avalduse, kustutas pildi Pohia ropendamisest ning kirjutas Pohia eest ise avalduse, olen ma ikka vastu. Kui meeskonda tahad tulla, siis võiks ise näha vaeva avalduse kirjutamisega, mitte lasta kellelgi teisel seda kirjutada.
-
Vastu, avaldusega pole aega nähtud, kogemus ei ole see, et sa tead teatud meeskonna liiget päris elus, see ei anna sulle meeskonna tööga kogemusi.
-
poolt, ta päästis mu puu otsast
ainuke miinus on see et ta on tegelikult lounast mitte pohiast, aga seda annab parandada. -
Vastu, avaldusega pole vaeva nähtud ning mängid ainult skyblocki.
-
Vastu. Avaldusega pole vaeva nähtud.
-
See postitus on kustutatud! -
See postitus on kustutatud!