SlimeStreaks kandideerimine valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: SlimeStreaks
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): [email protected] või SlimeStreaks#5254
Vanus (vähemalt 13): 13 ja pool
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Varasemaid kogemusi kahjuks pole
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Räägin juttu abistajatega ja ehitan serveris endale maja, aeda ja proovin teha endale väikese linna
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ei leia ühtegi viga praegu, sest just oli factionis ja opsurvivalis reset, kuid ostsin ühele mängijale Mariale rängi ja see ei tulnud läbi, aga maksin selle eest küll kahjuks
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen rahvaga viisakas ja sõbralik, negatiivseks küljeks aga on see et võin vahepeal paar roppu sõna välja öelda ja lähen närvi natuke kiiresti
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole, ja ei taha ka saada
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Esmaspäeval ei ole eriti aega saan olla umbes 20:00 - 22:00 online, teisipäeval saan mängida päeval kell 15:15 - 16:30 ja õhtul 18:45 - 22:00, kolmapäeval ja neljapäeval saan olla terve päev, reedel 15:30 - 22:00 ja laupäeval ja pühapäeval hommikust õhtuni -
Muidu ok vana, aga avaldus kuidagi kiirelt valmis ja saadetud! Sorry bro, aga ma vastu
-
@HolyPoison mul ei olnud midagi rohkemat kirjutada kahjuks
-
Isiklikult ei ole üldse näinud isikut serveris. Oskused samuti puuduvad. Proovi pärast uuesti ja proovi elementaarsed asjad - meeskonna tööks vajalikud asjad selgeks saada.
Praeguseks vastu.
-
@ennulustrumm Tegelikult ma ei olnud 4 päeva online, sest survival igav mul oli opsurvis mingi 75-90 tundi + survival ja skyhub
-
@SlimeStreaks siis võib vist avalduse lukku panna, sest sul ei ole motivatsiooni enam.. Am I right?
-
miks sul 2. avaldust on?
-
Uus avaldus, lukku ja arhiivi.