Axezyte101 valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Axezyte101
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): randoju#1892
Vanus (vähemalt 13): 14, kohe 15 (1 märts)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): X
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Kaevandamine, ehitamine, suhtlemine, teiste abistamine.Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Mõned inimesed on servesid ülbed ning ei jälgi reegleid, aga neid saab karistada või hoiatada.Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
N: Ma ei pruugi koguaeg kõige viisakam olla, aga ma üritan.
N: Kõik commandid pole veel selged, aga ma õpin veel.P: Ma räägin Saksa, Inglise ning Eesti keeles.
P: Ma jälgin reegleid väga tihti.
P: Ma jälgin chatti, ning räägin koguaeg.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: XLisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
30min-4h (koolipäevadel võibolla 1-2h, eks vahel rohkem),
mulle on öeldud, et ma olen tore ja naljakas. -
Millal on "Kohe 15"?
Veel olen erapooletu. -
@stoolen 1 märts, 1 kuu 20 päeva.
-
negatiivseks küljeks panid sa, et ei oska ehitada, siit ka minu küsimus - mis pistmist on valvuril ehitamisega? Samuti ei sobi teiste antud hinnang sinu postiviisete külgede alla, sest see ei ole sinu hea omadus või tugev külg.
Avaldus tundub üsna kiirkorras tehtud ning ei ole vastav 14-st aastasele, kandideerides võiks veidi vaeva näha oma avaldusega, lugedes toda vähemalt ühe korra üle enne postitamist. Kandidatuuris võiks kasutada selget eesti keelt, jättes välja igasugused ingliskeelsed väljendid/lühendid.
@axezyte ütles Axezyte101 valvuriks:
P: Ma jälgin reegleid väga tihti, kuigi ma olen ikka vahepeal ütelnud ''mv'', mis ma arvasin et tähendab midaveel aga ig et mitte.
olen vastu.
-
Erapooletu hetkel
-
Meeskond otsustas, et te ei sobi hetkel meeskonda. Proovige hiljem uuesti. L&A