DrFun Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Minu mängusisene nimi on DrFun
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Minu discord on GROOFY#3690
Vanus (vähemalt 13): Ma olen 14aastane saan 2kuupärast 15.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud ühe korra valvur ja see oli ammu aega tagasi, sõbra serveris aga seda enam pole. Kuna ehitati uus ja parem server nimega: Kännukas.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Minu põhiline tegevus serveris on eliksiiride müümine enda poes ja ehitamine.(ehitan suht vähe aga olen ehitanud paar asja ikka) Ja kaevandan diamondeid ja nether ingotit. Ja vahepeal ka PVP kui keegi viitsib.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Minu arust chat ei ole korras, koguaeg on kellegil on vaja ropendada ja valetadakui meeskonna liikmed küsivad milles probleem siis kõik kes vajasid abi on tasa ja sellega raisatakse meeskonna aega.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
1. Oskan hoida chati korras, kui keegi ei oska oma EmaKeelt taltsutada.
2. Oskan hoida külma närvi,
Negatiivsed Pooled
1. Mu negatiivne pool on see, kui ma kirjutan kiiresti võivad tulla mul kirjavead.
2 Vahest ei käi ma tihti sees erinevatel põhjustel. Kas mängin muud mängu või tegelen kooliga.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Olen saanud karistada discordis 24 mute spmmi eest. Ja mängus olen ka saanud 24h -44h Banni.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kuna olen palju spamminud discordi. Ja serveris ja serveris sees ropendanud
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ma olen iga päev serveris sees 3-5h ja discordis olen Kättesaadav, kui on abi vaja kas mu pood on tühi voi on serveris probleem kui keegi reopendab chatis. -
oleksid võinud avalduse veel paar korda üle vaadata.
"Oskan hoida külma närvi" on raske uskuda vaadates kui kiiresti sa servers põlema oled läinud jne
Minu poolt vastu -
@drfun ütles DrFun Valvuriks:
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
1. Oskan hoida chati korras, kui keegi ei oska oma EmaKeelt taltsutada. -
@istomol kuu tagasi.
-
@drfun does not make any difference
-
@drfun Kuu ei ole nii pikk aeg kah
-
-
@istomol on ikka ju ;D
-
Kui emakeele all mõtled eesti keelt, siis on sul endalgi palju veel õppida. Usun, et inimesed võivad muutuda, aga kuu aega ei ole piisavalt pikk aeg selleks, mis tähendab, et need karistused juba takistavad sul meeskonda saamast. Lühidaltöeldes, vastu!
-
Selline käitumine pole aktsepteeritav.
L&A