15pot ehitajaks
-
Minu mängusisene kasutajanimi:
15pot
'
Discord:
15pot#1837
'
Vanus:
Hoian privaatselt (13+), vajadusel võib kõrgem meeskonna liige küsida.
'
─── ・ 。゚☆: .☽ . :☆゚. ───
'
Kogemused & oskused ehitajatöö puhul:
Minu eelnev kogemus läheb tagasi aastasse 2010 pre-release Minecraftist. Olen sealt alguse saanud oma kogemuse selle mänguga ning sealt vaikselt õppinud rohkem mängimisega. Sellel ajal polnud küll palju midagi erilist oskuse poolest, kui just sinna ei käi tavalised puidust majad. Viimase 3 aastaga (umb mid-2018) olen hakanud võtma ehitamist natuke rohkem tõsisemalt ja alustanud selle peale fokuseerima. Eelmisel aastal, kui tekkis Eestis hull pandeemia sain rohkem vaba aega ja taas avastasin Minecrafti motivatsiooni. Sealt tekkis ka mul võimalus harjutada rohkem ehitamist, ning avasin ka ehitus teenuseid igasugustele serverite omanikele ja tavamängijatele välismaa serverites (e.g Hypixel housing). Hiljuti olen võtnud taas väiksema puhkuse Minecraftist, kuid nagu alati, mäng nagu see on, võimatu mitte mängida pikema perioodi ajal. Nüüdsest olen jällegi tagasi ja better than ever. Olen avastanud viimastel päevadel Kännuka Eesti kommuunist, ning olen Survivali fännama hakanud. Sellest tekib ka peamine motivatsioon sellest avaldusest. Jutt-jutuks, olen kogenud ehitaja ja olen eelnevalt õppinud ära kasutama peamise vahendi ehitamiseks (WE - World edit). Suudan samuti ka kohaneda tiimiga, kuid eelistatavalt olen üksipäi ehitaja, juhul, kui projekt pole väga suur.
'
Mis on minu põhiline ehitusstiil:
Oma ehitusaja jooksul olen õppinud nii mõnegi stiiliga ümber harjuma ja olen overall kõige ehitaja. Üldiselt paistan välja kõige rohkem Terrain (Maastik - Puud, mäed, teed jne.), Interior (Sisustus - Maja planeerimine, ruumi detailimine jne.) ja Structure (Struktuur - Hooned, elamusmajad jne.). Peamine nõrkus, milleks mul on võib jääda organikute (Orgaanika - Kujud, draakonid, suured informatsiooni sildid jne.) juurde. Peamiseks põhjuseks on see, et enamik ajast pole need mulle palju ette jäänud ja pole väga võimalust, et neid harjutada olnud, kuid kui vaja olen kindlasti võimeline ka sellele fokuseerima.
'
'
Pildid minu tehtud ehitistest:
Pilte on võimalik näha siit, juhul, kui foorumis ei ole nähtav.
'
'
'Ordinary day' - 2021-12-07
'
'Beach Day' - 2021-09-30
'
Bonsai Tree - 2021-08-24
'
Oak tree - 2021-08-24
'
'House by the river' - 2021-01-23
'
Island - 2020-10-09
'
'
Kas olen kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Niipalju, kui ma ühinenud olen selle kommuuni / serveriga, pole mul olnud eelnevat karistust.
'
Lisainfo:
Olen teadlik, et olen selles serveris üsna uus, kuid näen kindlasti ennast seda tulevikus edasi mängimas. Motivatsiooni jagub mul küllaga niikaua, kuni mul tegevust leidub, mida leiab alati, kui otsida. Aktiivsuse poolest ütleks ma nii palju, et olen serveris sees, siis kui mul selleks parajasti motivatsiooni leidub või mind on vaja. Kui on antud mulle ülseanne, mida täita, täidan selle vastavalt ajale ja olen alati valmis.
'
'
Tänan lugemast! -15pot -
Avaldus on väga viisakalt täidetud, kuid pildil "Island" võiks veel olla Detaile.
Poolt. -
sul on rõvedalt äge profiilipilt, poolt
-
Poolt
-
Poolt
-
Poolt!
-
Hästi ehitad, avaldus 11/10, ehitajaid alati vaja. Poolt
-
Täitsa lahe, poolt!
-
parem kui krisus poolt
-
@ryxor ütles 15pot ehitajaks:
parem kui krisus poolt
![alt text](![image url](![image url](![image url](![image url](image url)))))
-
Poolt
-
poolt
-
Tänan kõigile tagasiside eest!
Olen viimasel ajal olnud küll üsnagi ebaaktiivne, kuna on olnud oma eluga tegemist. Olen nüüdsest tagasi ning ootan juba ärgsasti survivali uuendust. Võite näha mind serveris rohkem aktiivsena, kui survivali uuendus ära tuleb.
-
Poolt ilus!
-
Miks siis see vanus privaatne peab olema? Maailmas ju sadu miljoneid inimesi sinuga ühel vanusel.
-
@karlpro123 Olen täiesti teadlik, lihtsalt ei ole soovi avaldada oma vanust publiku ees, juhul kui on tarvis teada, olen võimeline seda ettekandma privaatselt.
-
Poolt!
-
Vastu, kui inimeses ei leidu piisavalt enesekindlust oma vanuse avaldamises siis võib oletada et ei leidu tal ka seda ehitamises.
-
Te olete vist peast veits ********. Ei taju kuidas vanus siia loeb kah
-
KENA KIISU, POOLT