Kaebus
-
Kaebaja: Msi4You
Kaebatav:Msi4You
Põhjus: Mainitakse et olen fadeks kuigi ma pole., Mul võib temaga sama ip olla.Aga see ei tähenda et olen fadeks. Me võime teha discordis kõne ja siis räägida samaajal et te usuks et ma pole fadeks. -
*
-
iseendale panid ban?
-
@Arzc Ei Msi4You pani
-
postituses oled kaebajaks märkinud isiku, kelle peale kaevatakse.
-
Kirjavead samad
-
juhtub kui msi4you paneb endale banni :DD
-
@Azoqz idc
-
täna saavad juba 3fadeksit banni teletups,kristjan,2badforme
-
Dav Msi4You saada proofe siia et sinu arust olen Fadeks
-
no Fadeks sul veab et sul nii palju fane
-
unbanni vastu kuna ma kysisin temalt ja fadeksilt samal ajal voice chatis rääkida aga ta kasutas voice changerit mis tekitas minus kahtlust et kristjan on fadeks
-
@rutledge19 kust sa võtad et ma kasutan voice changerit?
-
@Kristjan oli kuulda nii ja kõik kõnes ütlesid sama.
-
Ma ei kaeba kellegi pihta, nii et ma ei tea, miks ma kaebajaks olen märgitud. Ta ongi Fadeks. See on leidnud kinnitust. Olen tõendid toonud juhtkonnale/meeskonnale ja arvan, et sellest piisab. Sinule ma neid ei saada, sest et muidu sa kasutad ära seda, et sind ei saaks teinekord vahele võtta. Arvan, et tead isegi, kes oled. Rohkem arutlust pole vaja ja mulle räägiti ka nüüd õhtul seda, et kui olid mõlema kasutajaga kõnes, siis kasutasid ühega voicechangerit. Lisaks jutumameer sama + minu toodud tõestused, mis on faktideks. Selle temaga sa siin midagi ei saavuta.
-
unbani poolt tean et kristjan oei ole Fadeks olen rääginud mõlemaga /msg põhiliseld korraga
-
kui ma sinu arvates olen fadeks saada proof et ma olen see ei tähenda et mul on ip temaga sama mina ei saa midagi teha et meil on sama temaga
-
@Msi4You kui sul pole minu kohta proofi siis ma pole fadeks paned ilmaasjata banni eks ss ma tean et siin serveris on nii et kui mul on 1hega sama ip ja tal on ban siis saan ka banni.
-
@zerocolas msgis korraga? Väga hästi saab vastata
-
Kuna kaebus tehtud minu vastu, siis ma ise seda ei sulge. Aga ilmselgelt on teema selge, et tegemist sama isikuga, isegi kui ta siin ajab lihtsalt ühte ja sama teksti. Proof on meeskonnal/juhtkonnal. Eks mõni teine lukustab siis vast teema. Minu poolt kõik.