põhjusetu ban.
-
@StrikerEureka42 just
-
@yame Tegemist ei olnud kindlasti narriminega. Asjatu bänn oli.
-
Tõstataks uuesti ajaraiskamise küsimuse.
Yame soovis saada teist arvamust, kuidas paigutada sisustust. Loomult väga lihtne ja tavaline probleem. Vahest läheb just seda kedagi vaja, kes aitaks otsustada, kuidas midagi paigutada. See, kas Abistaja on see, kes seda tegema peaks on nii öelda "matter of debate". Reeglites kirjeldatakse "meeskonnaliikme töö häirimist" valetamise ja pettuse kontekstis. Nii, et kuidas ja kas seda siia paigutada on vaieldav. Probleem, mis yamel oli, on vägagi mõistetav vähemalt minu meelest.Kui aga tõepoolest on tegu meeskonna liikme ajaraiskamisega, siis yame ütles selge sõnaliselt, et karu ei ole kohustatud teda aitama ja tal on lihtsalt vaja teist arvamust. Probleem on oma olemuselt sotsiaalne mitte tehniline, siin ei ole vaja abi tehnilise probleemiga, mida peaks lahendama meeskonna liige, vaid sotsiaalse isiku abi, lahendamaks lihtne arvamus põhine küsimus. Selle abi jaoks pöördutakse karu123 poole, kes juhtumisi on ka abistaja. Selge sõnaliselt pöördub yame järgmise isiku poole "Raimond", kes väga lahkelt aitab teda selle keerulise küsimusega. Lisades märkuse, et karu ei ole väga meeldiv mängu kaaslane, oleme ausad sellel hetkel oli karu juba viidanud yamele, kui "vajadusega" ehk mõnitanud. Vägagi halb toon ühe abistaja kohta.
Oskuslik meeskonna liige oleks lugupidavalt öelnud, et tal ei ole aega yame jaoks, kuna kui pole tegemist tema ametikohustusega ei pea ta oma arvamust jagama. Jääb mulje, et on mõningaid puudusi sotsiaalsetes oskustes, kõne all oleva abistaja suhtes, see sama "paranoia" on muutnud õhkkonna vägagi vaenulikuks, mis omakorda ebameeldivaks.
-
@StrikerEureka42 lmao
-
@StrikerEureka42 ta ongi debiilik kui ta karusid armastab.
-
KUrat kannata ära see ban mida sa vingud saad hakkama ikka
-
Niipalju, kui ma screenshottidest loen, on tegemist õigustatud banniga. Serveri reeglites on selgelt kirjas, et mängija/meeskonnaliikme häirimine on keelatud. Abistaja roll on siiski aidata ala lisamisega ja jälgida, et mängijad reegleid ei rikuks. Mängija sai selge vastuse, et sellega meeskonnaliige karu123 appi ei tule ja et mängija yeet teda ei häiriks, kui pole abi vaja asjadega, mis on meeskonnaliikme töö. Aga mängija yeet ei saanud sellest aru, vaid hakkas uue teemaga pihta. Samuti, jah karu on tõesti loom, aga kui sa oled varasemalt suunanud oma häirivat käitumist just meeskonnaliikme karu123 poole, siis on aru saada, et ka see lause on suunatud temale. Ban õigustatud!
-
@StrikerEureka42 ütles põhjusetu ban.:
@Estlike @karu123
Nagu näha on tegemist indiviidiga, kellel on tuline kirg karude vastu. Teie, aga olete suutmatud teist aksepteerima oma maailma. Miks te diskrimineerite teisi ja süüdistate alusetult mõnitamises.Kes keda siin õigu poolest mõnitab?
Yame ausa armastus avaldusele karude vastu, tuleb karu123 ja viitab teise inimese kirele kui haigusele "vajadus inimeste ees lolli mängida", vägagi mõnitav ma pean ütlema. Kus oli mõnitamine yame poolel, ma tahan teada? Tema lootis, et on leidnud järjekordse armsa mõmmi, aga selle asemel on Estlike sõnul tegemist debiilikuga.Nõustun, et süüalune eiras meeskonna liikme poolt antud käsku, aga see kuidas te kirjeldate teda kui mõnitajat ja narrijat on ülepaisutatud ja põhineb paranoial. Ned omadused, aga ei tohiks kuuluda meeskonnaliikme pagasisse.
Igaüks võib teha mida tahab seni kuni ta ei sega sellega kedagi teist. Yame eksis siinkohal rängalt ja antud reaktsioon tõendite põhjal on igati õigustatud.
Sinu tobe yame kaitsmine siinkohal ei kannata kriitikat.
-
@StrikerEureka42 ütles põhjusetu ban.:
Tõstataks uuesti ajaraiskamise küsimuse.
Yame soovis saada teist arvamust, kuidas paigutada sisustust. Loomult väga lihtne ja tavaline probleem. Vahest läheb just seda kedagi vaja, kes aitaks otsustada, kuidas midagi paigutada. See, kas Abistaja on see, kes seda tegema peaks on nii öelda "matter of debate". Reeglites kirjeldatakse "meeskonnaliikme töö häirimist" valetamise ja pettuse kontekstis. Nii, et kuidas ja kas seda siia paigutada on vaieldav. Probleem, mis yamel oli, on vägagi mõistetav vähemalt minu meelest.Kui aga tõepoolest on tegu meeskonna liikme ajaraiskamisega, siis yame ütles selge sõnaliselt, et karu ei ole kohustatud teda aitama ja tal on lihtsalt vaja teist arvamust. Probleem on oma olemuselt sotsiaalne mitte tehniline, siin ei ole vaja abi tehnilise probleemiga, mida peaks lahendama meeskonna liige, vaid sotsiaalse isiku abi, lahendamaks lihtne arvamus põhine küsimus. Selle abi jaoks pöördutakse karu123 poole, kes juhtumisi on ka abistaja. Selge sõnaliselt pöördub yame järgmise isiku poole "Raimond", kes väga lahkelt aitab teda selle keerulise küsimusega. Lisades märkuse, et karu ei ole väga meeldiv mängu kaaslane, oleme ausad sellel hetkel oli karu juba viidanud yamele, kui "vajadusega" ehk mõnitanud. Vägagi halb toon ühe abistaja kohta.
Oskuslik meeskonna liige oleks lugupidavalt öelnud, et tal ei ole aega yame jaoks, kuna kui pole tegemist tema ametikohustusega ei pea ta oma arvamust jagama. Jääb mulje, et on mõningaid puudusi sotsiaalsetes oskustes, kõne all oleva abistaja suhtes, see sama "paranoia" on muutnud õhkkonna vägagi vaenulikuks, mis omakorda ebameeldivaks.
See oli juba korduv järjepidev tülitamine suunatud kasutaja 'karu123' suhtes.
Kui sind seal ei olnud ja sa ilmselgelt pime oled tõendite suhtes, siis palun võta klaviatuur USB august välja.
-
Alustaks pöördumisega @MiniBoyy poole. Mängija/meeskonna liikme häirimine on keelatud ma ei suudaks nõustuda rohkem. Küsimus on kas yame abipalve oli häirimine? Kas abi küsimine inimliku probleemi juures, kus ei suudeta langetada rasket otsust, kõlab nagu häirimine? Rohkem on tegemist abipalvega. Abistaja rolli ma kirjeldasin juba ja rõhutan et tegemist on sotsiaalse probleem mitte tehnilise. Küsimus on selles, kui abivalmis sa peaksid olema oma naabri suhtes, mitte ainult milleks sa oled kohustatud vaid ka natuke enam. Teiseks ma usun, et yame sai väga hästi aru, et karu teda aidata ei tahtnud see tuleb välja kommentaaris mis ta tegi Raimondile, kus ta hindas tema abivalmidust ja tunnustas teda, samas ka laites karu külma ja ükskõikset suhtumist. Siinkohal me näeme just seda kuidas yame jätkuvalt usub karusse. Lootes, et karu lõpetab oma külma ja ükskõikse suhtumise ja laseb kiirekese päikest oma südamesse. Kas liigne optimism on põhjus karistuseks? Kas karu käitub õigesti rääkides, teise inimese probleemidest halvustavalt?
Rääkides sellest kui yame rääkis karust viitas ta karu123-le. Sooviks siinkohal edasisist seletust, mida sellega öelda tahtsid, kuna ei mõista, mis on halba osutamast tähelpanu asjaolule, et mängija on valinud oma nime metslooma järgi.
Edasi sooviks rääkida @Joosep_ , kes on oma rünnaku suunanud nüüd juba minu suunas. Ma tervitan kahe käega absoluutselt igasugust kriitikat, kuid, kus on see sinu kriitika, mida ma ei talu. Sa ei kritiseeri sa solvad ja tõrjud mind minema, mina aga olen ilusasti ära selgitanud koos põhjendustega oma vaated. Kumb siin kriitikat ei talu, oleme ausad.
Mind tõesti ei olnud seal, ja samuti ei olnud ma teadlik, et kogu serveri chat on ülal discordis. Peale @Estlike kommentaari ja piltide saatmist sain aga tutvuda kogu vestlusega, kui aga õnnestub sul tuua välja katkeid vestlusest, 22 mai õhtust peale kella 23:00, mida ma aktiivselt ignoreerin olen nõus oma sõnad tagasi võtma.
Sooviks sinu poolt nüüd seda kriitikat, mida ma sinu sõnul ei talu. Kuid kui soovid aja oma tühja ja alusetut loba edasi.
Lisan, et kommenteerisin "korduva ja järjepideva tülitamise ning segamise" süüdistust juba oma pöördumises @Msi4You poole ja veel et sa ei paku midagi uut otseselt siia vestlussess, peale minu mõnitamise, vaid kordad teisi.
Lisaks, @MiniBoyy on teinud yame nime kirjutamises, vea pöördudes tema poole kui "yeet" ei tea, kas tegemist on tema meelest humoorika lähenemise, mida ma hindan, või ebakompetentsusega, mis nõrgestab tema argumente, viidates vähesesse süvenemisse.
Kõige lõpuks, on väidetavalt yame poolt toime pandud mõnitamine üle varjutatud kõigi teiste pilavate ja pahatahtlike sõnumitega siin.
-
Selle ajaga kui te siin vaidlete saab ban läbi.
Mitu korda öeldud teile, ban õigustatud & unbani ei tule.
Lukku & arhiivi.