Istomol kandidatuur #2
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Istomol
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Istomol#4560
Vanus (vähemalt 13): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Mõned kuud sai oldud legendide meeskonnas, minu peamine tegevusala oli seal siiski faction server. Aasta varem sain ma ühe eesti mc youtuberi serveris samut meeskonda, kuid seekord juba administraatoriks. Kui nüüd aus olla on neid servereid veel,kus olen meeskonnas olnud aga kuna nendes ainult juhtkond mängiski siis ega neist asja saand. Kuigi need serverid kus mul on au olnud meeskonnas olla on olnud siiani tibakese väikese võitu, siis siiski tean ma väga hästi meeskonna liikmele kohaseid commande.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Siiani olen olnud üpriski aktiivne survival mängumoodis, kaevan, ehitan, suhtlen jne.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Minu arust on kännukas eesti serveri kohta liigagi perfektne ning pealtnäha ei vajagi mingit muudatusi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Minu positiivseteks külgedeks oleks see, et olen peaaegu 24/7 discordis kätte saadav, enamjaolt olen ikkagi külma närviga ja olen olnud part of kännuka community since 2016 . Oma negatiivseteks külgedeks tooksin välja kasvõi selle, et võin vahel tahest tahtmata kedagi solvata, nt huumorimeel on meil kõigil erinev right? Kuigi võin discordis online olla ei pruugi ma koheselt vastata, life behind screen too.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kusjuures jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Eks neid karistusu ole omajagu olnud (peamiselt chati reeglite rikkumised minevikus) kuid üks siiani meeles olev on, kui n.ö trapisin ühe kaasmängija oma protil maa alla, sest ta eiras mind, kui palusin tal oma alalt lahkuda, seda tehes tuli välja et täpselt seal maa all on laava, kuhu ta ka sisse kukkus, õnneks oli ta creative mängumoodis ning surma ta tol päeval ei saanud, kuid siiski halastamatult läks kohe meeskonnale teatama, lõpuks arvesse võttes et mängija ikkagi afkis mu alal sain kahe nädala asemel ühe nädalase blokeeringu survival serverist. Idsitent leidis aset 2017 aastal.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Discord on minu main suhtlusportaal kus saab mind kätte peaaegu iga kell v.a kui magan loomulikult. Kuna on suvi ja kooliga mõneks ajaks nüüd ühelpool, oleksin valmis oma aega kännukasse panustama.Ei näinud põhjust avaldust põhjalikumalt ümber teha, sest jutt sama mis ennegi.
-
Poolt aga, kas siis olite opsurvis või oli siis survivalis creative mod?
-
Ma ütleks, et
poolt
-
Pooooooolt
-
PooOooOoOoOOooOoOOOoOOoOOOOoOOOoooolt
-
@MiniBoyy ütles Istomol kandidatuur #2:
Poolt aga, kas siis olite opsurvis või oli siis survivalis creative mod?
Ei täiesti tavalises survivalis. Vanasti oli survivalis creative, oli palju mõnusam ehitada aga muidugi creative-s pandud blocke survival moodis lõhkuda ei saanud, oligi phm ehitamiseks. Tol ajal oli veel eraldi rank ''Creative''
-
@Istomol Builder ei olnud?
-
-
tsau dawinzi
-
@McRonalds Tsau ron
-
Pooooooolt
-
Poolt, isik näitab sihikindlust ja tahet, veendu reeglites ning paranda oma käitumist, good luck.
-
Poolt
-
Juhtkonna & meeskonna otsusel lukku & arhiivi.