Segane valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Segane
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Segane#6211
Vanus (vähemalt 13): 13Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Pole veel varasemaid kogemusi olnud kui tahaks selle ala ka ära proovida
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Praegu mängin koos teiste serverite mängijatega Survivali kuid kui peaks avanema Factions siis hakkan ka kõvasti seda mängima ja tunde teenima
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Üks asi on lag mis serveris on kuid mängida saab ja muidu on kõik korras ning mulle täitsa meeldib
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne on see et ma ei nori teistega tüli ja õpin kiirelt oma vigadest ja negatiivne on et kuna ma olen sportlane siis võin vahel olla päevi/nädalaid serverist eemal ning ma panen enamjaolt liiga kergeid karistusi teistele
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: 4 warni täis saanud erinevate proobleemide pärast ja spamimine millest olen juba õpinud ja mõistan et see oli puhtalt minu viga ja rikkusin nendega reegleidLisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen päevas vähemalt 3-8 tundi aktiivne
-
Olen poolt
-
Vastu.
-
ei
-
Poolt arvan
-
Poolt
-
@seeme Vastu, kuna sa oled 13.
-
Vastu kuna kogemus puudub ja avalduses on kirjavigu.
-
Liiga palju karistusi ja hoiatusi.
VASTU -
Poolt
-
Vastu. Esiteks sa ei õpi kiirelt vigadest kui 4 warni täis saanud. Teiseks kuidas sa saad enamjaolt panna teistele liiga kergeid karistusi kui sa pole kunagi meeskonnas olnud.
-
@Lehmakomm teised mängud on ka olemas;)
-
Poolt kuna ta norm mees ta no skem and no bulli
-
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne on see et ma ei nori teistega tüli ja õpin kiirelt oma vigadest
Õpid kiirelt enda vigedest u say? Ma saaks aru, et sa mingi 1-2 korda ropendad ja rohkem ei ropenda aga sind on ikka pidavalt karistama ropendamiste jne eest, VASTU
-
Autori soovil teema lukku. Arhiivi.