SkyDays Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: SkyDays
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): SkyDays#5571
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud Abistaja eesti serveris Kaevur. Olen olnud veel mitmetes teistes serverites juhtkonna liige, aga see ei olnud mc server.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Veedan lõbusat aega ja kui keegi küsib midagi siis vastan.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): #1.Vahepeal ei ole admineid või isikuid sees kes saaksid kindlaid commande kasutada. #2. Valvurid ei vasta küsimustele vahepeal.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne: Oskan kasutada commande ja pluginaid ja mida ei oska need saan kiiresti selgeks õppida. Negatiivne: Ei ole koguaeg sees ja ei pruugi olla koguaeg saadaval discordis.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ja
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Eks ikka on tulnud mõni ette kas siis mingi commandi spammimine või venitamine jne.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kuna on tulemas ka kool siis saan just õhtupoole tegeleda serveriga kuskil 15:00 või 16:00 kuni õppima hakkan. Discordis saan olla ka koolis ja vastata ka küsimustele kui kellegil tekib probleem. -
Isik serveris negatiivselt silma jäänud, hetkel pigem vastu.
-
Jään hetkel erapooletuks
-
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne: Oskan kasutada commande ja pluginaid ja mida ei oska need saan kiiresti selgeks õppida. Negatiivne: Ei ole koguaeg sees ja ei pruugi olla koguaeg saadaval discordis.
Ma ei leia siit 2 positiivset ja 2 negatiivset, VASTU
-
@Kezpe mis sulle arusaadamatuks jäi?
Selgelt kirjas juPositiivne: oskan kasutada commande ja pluginaid ja ja mida ei oska need saan kiiresti selgeks. Ilusti 2 kirjas...
Negatiivne: ei ole koguaeg sees ja ei olla koguaeg saadaval discordis. Ka ilusti 2 kirjas ju...
-
Btw olen poolt
-
Vastu!
-
VASTU. 70% avaldusest on "command". Jätkuvalt arvan, et 13 aastased ei peaks meeskonnas olema. + positiivne see, et oskad commande kasutada? /home //wand /back. See pole minu arvates mingi eriline positiivne omadus
-
Nõustun Lehmakommi vastusega. Teadmised ei ole eriti positiivne külg, meeskonnas pole tarvis eriti keerulisi käsklusi seega neid on väga kerge õppida. Samuti on "ei ole koguaeg sees" ja "ei pruugi olla koguaeg saadaval" sama negatiivne külg ja sul jääb 1 puudu. Oleks võinud sinna lisada, et ei suuda ropendamata jätta, kuna sul on selle kohta päris mitu hoiatust.
VASTU. -
-
@Istomol lukku.