Patukas valvuriks!
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Patukas
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): BentFork#1231
Vanus (vähemalt 13): 18
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud kõrge rankiga paljudes tuntud eesti serverites nagu Ultragaming ja Tammekas (mida praegusel hetkel enam olemas ei ole) jne. Rankid on ulatunud abistajast abi-adminini. Mäletan enne pikka pausi minecrafti mängimisest EskimoTimo nime väga hästi ning meenutan neid vanu häid aegu väga legendaarselt.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Seni on mulle väga positiivselt muljet avaldanud serveri kogukonnaga suhtlemine ning niisama naljatamine ja ehitamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Siiamaani ei ole leidnud midagi negatiivset serveris peale rankide värvide, mis on vahest segadust tekitab.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed küljed:- Hea suhtlusoskus
- Olen abivalmis, üritan võimalikult palju oma võimete ulatuses inimesi aidata
- Ei solva kunagi inimest
- Leian alati negatiivsetest olukordadest positiivseid külgi
- Hea huumorisoon
Negatiivsed küljed:
- Jään lubatust hiljaks (näiteks luban sõbrale, et tulen poole tunni pärast aga unustan hoopiski hiljem) (seda ei juhtu väga oluliste tähtaegade puhul)
- Võin vahest olla punktuaalne närvirohketes olukordades ja inimestele nähvata ning nede tuju ära rikkuda, mida küll ei juhtu väga tihti aga tuleb ikkagi ette
- Aeg-ajalt on raskusi olukordade seletamisega (jällegi närvirohketes olukordades)
- Matemaatikaoskus
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Võibolla kunagi aga ma ise seda kahjuks või õnneks ei mäleta.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen olnud serveris võimalikult aktiivne ja näen ennast ka edaspidi Kännukas aktiivse aktivistina olevat. Juhul kui mind valitakse selle rängi vääriliseks, plaanin olla veelgi parem parema kogukonna loomisel. Olen mänginud serveris kahe päeva peale kokku 21h (ja see number veel suureneb) aga kooliajal ei hakka serveris nii aktiivne olemine kerge olema. Siiski loodan iga päeva serveris mängida vähemalt 2 tundi.Lugupidamisega
Patukas -
vastu
-
@Estlike Kas saaksid oma arvamust palun natuke rohkem selgitada? Praegu loen ma sellest ainult seda välja, et ma lihtsalt ei meeldi sulle ja sellepärast sa "vastu" panidki.
Tänan
-
Hea korralik ning viisakas avaldus. Poolt!
-
@Patukas Minu vastusest ei loe Sa midagi välja
Vastu, sest niipalju kui ma Sind serveris näinud olen, ei ole Sa keegi kes meeskonda sobiks, Sa ei suuda reaalsusega leppida ja tundud üsna vaenulik olevat. -
Vastu!!
-
Kuigi sa tundud lahe söör olevat, siis arvan mina, et ühel valvuri kandidaadil niimoodi rääkida ei sobi:
Vastu. -
Korralik, viisakas ja minimalistlik avaldus. Poolt!
-
Avaldus korralik jne aga olen vastu, kuna näen mida oled teistele kirjutanud jne. Meeskonnaliige võiks ikka viisakam olla
-
Kuigi avaldus on hea, siis piltidelt on näha et kasutad palju ebasobivat sõnavara kui suudad end muuta siis olen poolt, praegu jääne erapooletuks
-
@MisterSpitzhacke see oli rohkem naljaga/sarkasmiga ja "taon su ära" on kontekstist väljas. Hiljem msg-sin ka antud indiviidile ja ütlesin, et "ära seda kuidagi tõsiselt võta". Vabandan sellise sõnavara pärast ning aitäh Teie vastuse eest söör.
-
@rozzuVaa antud laused tulid emotsiooni pealt ja jällegi ei mõelnud seda üldse tõsiselt. Algul ajas läg natuke närvi aga hiljem sain aru, et see on normaalne ning leppisin sellega. Tõin ka avalduses välja oma punktuaalsuse ja ma täiustan ennast selle koha pealt iga päev. Väljendasin/üritasin väljendada ropendamisega paremini oma emotsioone. Järgnevalt väldin sellist sõnavara, vabandan. Siiski tänan vastuse eest!
-
Kahjuks minu otsus kaldub olema vastu.
Kiidan sinu ausust avalduse koostamisel, kuid sinu enda sõnad ning teiste saadetud pildid ei tee sinu mainele just head. Nagu väitsid, võid teistele nähvata pingelistes olukordades mis viitab külma närvi puudumisele. Kui juba serveri lagg sind nii närvi ajab, siis mida pahatahtlikud mängijad veel sulle teha võivad?
Lisaks - sõnal "punktuaalsus" on täiesti teine tähendus. -
@Uqu ma seletasin sõna punktuaalsus ära, mis ma selle all mõtlesin. Selline asi käis mulle ainult tol hetkel närvidele, kuna tulin pikast league of legends ranked mängust. Ütlesin ka avalduses, et seda ei juhtu väga tihti. Lisaks mainin ka ära, et inimesed mind niimoodi närvi ei suuda ajada ning suhtlemisel oskan ma väga hästi külma närvi säilitada ehk jällegi ei tasu asju kontekstist välja võtta. Seda on näiteks näha minu vastustest, milles on 0% nähvamist. Lisaks usun, et kõiki inimesi ajab lag närvidele kui nad peavad sama asja mitu korda tegema ja keegi ei ütle sulle kas see on sinu wifi või serveri viga. Lagi pärast ei läinud ma niisama närvi, vaid see on mul korduv tõdemus, et mu wifi just kõige parem ei ole ning see oli mu esimene kord, kui see mind närvi ajas.
-
Teised juba põhjendanud. Vastu!
-
@Ruxxz respect
-
Autori soovil teema lukku.