EiKeegiKuiGamer valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: EiKeegiKuiGamer
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Cutegamer2006#1969
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi on mul coreprotectiga ja Worldeditga. pisike kogemus on samuti worldguardiga. Serverid on olnud minu tehtud, kuna olen ise proovinud kätt serveri arendamises. Pluginateks olen kasutanud Essentials, worldguard, luckperms, worldedit.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitamine, suhtlemine, kaevandamine. Tänu /warp PvP omamisele olen pidanud protti lasta ümber teha, et vältida kämpamist.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kännukas võiks tagasi tuua OpSurvivali. Põhjuseks, et mõned tahavad ehitada, seejärel teistega jagada oma ehitisi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivset on seda, et kogemus on olemas, ja olen päris aktiivne. Iga päev tuleb umbes 3-5 tundi ikka ära. Kui keegi soovib abi millegiga siis aitan (va siis, kui kerjatakse raha, või muid asju). Negatiivset on seda, kui ma ei jaksa enam, siis ma võin 1 päev mitte mängida. Lisaks sellele olen hõivatud kooliga.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah. Olen saanud hoiatusi, keeldusid, ja mutesid.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Keeld mis mulle kohe tuleb meelde on nicklame. Siis on umbes paar aastat tagasi ebasobivate asjade ehitamine. Postitus tundub olevalt nii vana, et kuupäevagi ei näita (Avalduse leiad siit).
Mute olen saanud arvatavasti ropendamise, spämmimise, cäpsi eest. Hoiatused on tavaliselt cäpsi eest. Suurem osa nendest on suuline hoiatus. Siis meenub mulle igavene keeld, mille sain AuthME banni bypassimise eest. Põhimõtteliselt pandi mulle ban, ja ma launcheris muutsin ühe tähe capslocki suureks/väikseks. Umbes mingi 3 kuud ei ole siis teinud avaldust. Kuid ühel hetkel saatsin Karlile sõnumi selgitusest. Pärast seda sain koheselt unbani.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Räägin hetkel kahte keelt. Eesti keel, ja inglise keel. Ma tihti keskendun asjadele maksimaalselt. Niiet kui asi pole just väga tähtis, ütlen ma ''Hiljem''. Minecrafti olen mänginud 7 aastat. Kännukas olen vist mänginud 5-6 aastat erinevate nimede alt. Mäletan, kui Karl oli moderaator või miskit. Mulle meeldis mängida SkyPvP-d, survivali, ja OpSurvivali. -
Poolt!
-
See postitus on kustutatud! -
poolt
-
Poolt.
-
Poolt
-
Poolt.
-
@matu69 @Nupzik @seeme @Estlike @MiniBoyy @LifeCycles but why
https://prnt.sc/w4q252 -
Vastu siiski! https://prnt.sc/w4q252
-
@karlpro123 Vead juhtuvad. Jutt käis masina kohta.
-
Muudan häält, vastu.
-
Karl, mõtlesin. Kahetsen. Sellega sain ma discordis keelu. Millele ostsin unbani paari kuu pärast. Kogemustest vaadates on mul hetkese seisuga teistest kandidaatidest rohkem kogemusi. Seda ütlesin arvates, et ma saaksin vastuseid, mis juhtus. Küsimus tuli liiga järsku ja ülbelt. Tollel hetkel ma ei mõelnud sellele, et võiks kunagi kandideerida. + Iga inimene väärib teist võimalust. Minu mälu järgi on see esimene kord, kui kandideerin. Vabandust, kui leiate kirjavea, aga tollel hetkel ma kõndisin tänaval mask ees, prillid udused.
-
Näidatud tõenditega on minu hääl muutunud. VASTU!!!
-
@kidelman1 on minu kasutaja. Kinnitatud
-
@karlpro123 Sellep et tal on praegusest 4 (kes kandideeris) kõige rohkem kogemusi, teine kõige normaalsem. Minu arvates pole vahet mida ta kunagi teinud/öelnud on ning võiks anda inimesele võimalus. Pealegi ei saagi teada kas inimene sobib meeskonda või ei kui ei proovi. Usun et ta sobib meeskonda.
-
@seeme ma nüüd ei ütleks et paari plugina kasutusoskus teeks inimesest kohe meeskonna tööks sobiliku isiku,sest tegelikuses nagu me kõik teame on inimeses iseloom ning käitumine erinevates situatsioonides see peamine. Isikul võib olla ju vajaminev kogemus, kuid kui ta tõesti kriitikat ei talu siis ei kesta ta meeskonnas kaua, see oli näide. Kogemused on vaid üks paljudest vajaminevatest oskustest/teadmistest mida meeskonnatööks vaja läheb.
Ise olen vastu, sest kui juba omanik ise leiab, et kandidaat ei ole sobilik, siis ei ole siin enam millestki minu arust rääkida.
-
@istomol Pingetaluvus on hea mul igatahes.
-
-
-
@kidelman vastus oli igati sobilik antud olukorras