Matu0000
-
nii tere jah
minu vend mängu sisese nimega Matu0000 sai täna blogeeringu serverise kännukas ja se oli lma asjata kuna ta on 7 aastane ja ta isegi ei tea misasi on abistavate brogrammide kasutamine nõuan et eemaldate selle bani et ta saaks mängida ja kirjutan tema eest olen siis PandaAnni14 ja se pole loogiline et ta saab blogeeringu selle eest mida ta pole teinud v'hem seda mida ta ei oska teha kus tuleb siuke proof üldse et kasutab abistavaid brogramme
-
Hei, su vend mängis umbes 1h tagasi skypvp kus ta seisis väljaspool spawni 1 blocki peal. Teda ei saanud peksta ega sealt minema lüüa. Kas tegemist oli just abistavate programmidega? Ei ole kindel. Kui tegemist ei olnud abistavate programmidega siis tegemist oli kindlasti bugiga mida ta ära kasutas. Talle öeldi korduvalt chatis ka, et tulgu ära sealt jne, kuid Su vend ei reageerinud sellele vaid tappis teisi ainult. Proofi mul otseselt ei ole, kuid on mitmeid meeskonnaliikmeid ning mängijaid kes seda pealt nägid.
-
@nupzik no põõrdund minu poole siis kuna ta eestikeele oskus võibolla 5/10 lugemine on tal nii ja naa ma oleks võinud edasi õelda et tulgu ära aga seda blogeeringut eemaldada ei saa siis või
-
@pandaanni2004 Vabandan, aga mina ei tea kes on kelle vend/õde.
-
@pandaanni2004 Kontrollida, kas abistavaid programme on installitud. See, et arvad, et ta ei kasuta, see ei tähenda, et ta tõepoolest ei kasuta. Igasuguseid imesi võib juhtuda.
-
@nupzik Matu0000 emmaldage blogeering
-
-
@seeme mis ei ütlengi enda vennale et sul võesti mängimis võinalus ära aselle põhilal et teda süüdistattakse et ta oleks nagu kasutada abistattavaid programme ei atäh mina ju ei vastutta selle eest kui tema mängib isa arvutis ja isa ongi vōibolla sinna mingeid asju tõmband selles pole tema süüdi kas te palus eemaldaksite sele plogeeringu
-
Minuarust võiks Matu0000 saada teise võimaluse, ehk unbanni.
Arvestame nüüd sellega, et isik on siiski 7-aastane. Enamus nii noori vaevalt teavad, mis see chat isegi on. Vaevalt, et ta ka reeglitest teadvusel oli. Jah, kuna ta ise arvatavasti lugeda väga ei oska, siis ta õde, PandaAnni, oleks pidanud talle need selgeks tegema... Vähemalt üldises piirkonnas. Nii noor isik on siiski pühendunud mänguelamusele ja ta nii väga ei pruugi keskenduda muudele asjadele (nt. nagu chatile). Ta kasutab aind neid võimalusi, mis talle kätte antakse. Ja kui talle just ei õpetatud, kuidas häkke kasutada, siis ma ise vähemalt väga kahtlen selles, et ta neid kasutas.
-
@pandaanni2004 mitte midagi halvasti, aga sinu kirjaoskus muutus ka järsku halvemaks. Kas selle teksti kirjutasid sina või su vend?
-
Arvestame nüüd sellega, et isik on siiski 7-aastane. Enamus nii noori vaevalt teavad, mis see chat isegi on. Vaevalt, et ta ka reeglitest teadvusel oli. Jah, kuna ta ise arvatavasti lugeda väga ei oska, siis ta õde, PandaAnni, oleks pidanud talle need selgeks tegema... Vähemalt üldises piirkonnas. Nii noor isik on siiski pühendunud mänguelamusele ja ta nii väga ei pruugi keskenduda muudele asjadele (nt. nagu chatile). Ta kasutab aind neid võimalusi, mis talle kätte antakse. Ja kui talle just ei õpetatud, kuidas häkke kasutada, siis ma ise vähemalt väga kahtlen selles, et ta neid kasutas.
Minu arust ei ole mingi vabandus, et kui mängija on nooremas eas, siis tuleks talle mingid erandid teha, ei see ei ole õige. Serveriga liitudes tuleb enne endale reeglid selgeks teha, mis server see oleks kui paar mängijat reeglid ei järgi kuid teistele omakorda need kehtivad.
-
Minu arust ei ole mingi vabandus, et kui mängija on nooremas eas, siis tuleks talle mingid erandid teha, ei see ei ole õige. Serveriga liitudes tuleb enne endale reeglid selgeks teha, mis server see oleks kui paar mängijat reeglid ei järgi kuid teistele omakorda need kehtivad.
Jah, sellesmõttes olen sinuga samal poolel, aga pigem mõtlesin ennem seda, et kuna ta nii noor ja peamine on tal siiski mänguelamus, siis ega ta arvatavasti ei teadnudki, et serveris on mingeid reegleid. Selle eest oleks pidanud minu arvates PandaAnni hoolitsema.
Tegemist võis muidugi olla ka bugiga arvatavasti, mitte häkkiga. Oletan, et Matu ei pruukinud selles osas isegi vahet teha tavamängu kogemusega ja bugiga. Vaevalt, et 7-aastane hakkaks arutama endal kohe peas, et "Huvitav, vend küll tagus mind mitu korda, aga mina haiget ei saanud. Nägin teda löömas ja lööki kuulsin kuid siiski haiget ei saanud. Tegemist on vist bugiga". -
@msi4you aa ma kirjutasin selle siis kui suht v'sind olin haha
-
Olen unbani poolt sest skypvps olen näinud veel selliseid asju kus inimest ei saa lüüa, sest mingi probleem on et spawni kaitse jääb peale. Matu0000 sai minu silme ees bani ja ei tundunud, et ta kasutaks abistavaid programme ja pakun pigem, et see oli bug või glitch. Ise ei saanud ka teda lüüa ega keegi teine ümbruses.
-
pigem usuks glitchi või bugi juhtumist kui seda et esindik endale hackid tõmbas minecrafti.
lihtsalt unbannige ja vaadake mis juhtub -
Isik on unbannitud. L&A