Aarne26 valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Aarne26
Kontakt (Discord): Kris#6198
Vanus: 17Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul:
Hetkel olen Kännuka serveris ehitaja, kuid minu meelest on mul koormust liiga vähe ning olen kindel, et minus on rohkem potentsiaali ja suudan rohkem raskust kanda enda õlgadel.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris :
Minu peamised huvid serveris on ehitamine, kirjakasti lugemine, commandide õppimine samas vahel ka inimeste aitamine.Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti:
Alati leidub asju, mis on valest või halb, kuid viimastel päevadel olen tähele pannud, et peamine probleem on griifimine ja selle kohta valetamine. Arvan, et mängijad ei ole piisavalt informeeritud, mida tuleb teha juhul, kui sinu asjad on varastatud ning, kuidas seda probleemi kiiremas korras lahendada.
Positiivsed küljed:
Suudan olla rahulik stressirohkes sitvuatsioonis.
Õpin oma vigadest ja parandan neid sammuhaaval edasi
minnes.Negatiivsed küljed:
Olen teadud kordadel olnud mängijatega liiga otsekohene.
Vahel käin inimestele peale/närvi, et asjad saaksid kiiremas korras tehtud.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Varasemalt ei ole serveris karistada saanud.Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo:
Nagu varasemalt mainisin ehitaja kandideerimis avalduses, et olen serveris umbes 30 kuni 100 tundi nädalas serveris ning hoian seda lubadust ka edasi minnes.
Aitäh lugemast ja loodan, et saan varsti inimestele appi tulla ja nende muresid/probleeme lahendada.
-
Poolt
-
Ma saan aru, et Sa tahad inimesi aidata, aga kui ehitaja Sulle ei sobi, siis miks Sa üldse selleks kandideerisid?
-
@estlike hea küsimis.
Ehitaja ametis peamine töö ehitamine, mis toimub kahjuks suhteliselt harva. (Arvasin, et seda toimub rohkem)
Ehitaja on tore olla, ent kandideerimis avalduses mainisin, et ehitaja amet on minu meelest suhteliselt kerge ning selle ametiga ei ole mul võimalik anda oma täis potentsiaali serverile ja meeskonnale.
(Juhul, kui ma valvuriks ei saa, leppin ikka ehitaja rankiga)
-
@aarne26 Huvitav, et sa märgid selle kergust, kuigi pole raskust veel näidatudki.
-
@karlpro123
Ehitamisega võin alati abiks olla aga sel ajal, kui me sellega ei tegele saaksin alati valvuri ametis suureks abiks olla. -
Olen vastu,"vahel inimesi aidata" hmmm meeskonnas nii ei saa et kui tuju on et siis aitad. 30-100 tundi nädalas olen kindel et kaua see nii ei jää, kas 17 aastane leiab tõesti kooli kõrvalt niipalju aega.
-
@maraxx Austan su arvamust.
Olen teadlik, et tuju järgi oma tööd ma ei teeks
(varem sellist kohustust mul ei olnud), juhul kui ma saan valvuri ameti koha saan, siis olen valmis investeerima suurema osa oma ajast abi vajavatele mängijatele. -
Oled Sa varasem kommuuni liige või liitusidki Sa sellega umbes 24 päeva tagasi?
-
@ESTLIKE Jälle hea küsimus.
Alustasin kännukas serveris mängimist umbes 3-4 aastat tagasi. Natukene kasutajaga (krisuss). Oli ka teine kasutaja, mis on ammu unustatud ja maha jäätud. -
Olgu, olen poolt.
Käitumisega pole probleeme märganud ning oled pigem aktiivne, arvan, et võimaluse võib anda.
Aga just saying, kui Sa tõesti kavatsed 30-100 tundi nädalas sees olla, siis arvan, et väsid üpris ruttu ära. -
@aarne26 Ma usun, et Aarne oleks pühendunud Valvur.
-
Hetkel olen vastu, alles kandideerisid ehitajaks ja minu arust peaks veidi aega ootama, et uuesti kandideerida.
-
Vastu
-
Vastu, põhjused eelnevalt juba välja toodud.
-
samas poolt ju, siin on toodud meeskonna poolt imelikke põhjuseid imo.
-
teil on minu arust 17 aastaseid meeskonnas kes saavad suurepäraselt tööga hakkama. pealegi, kui teil midagi selle vastu et sellise vanusega inimesed kellel on kool kandideerivad, siis miks üldse kandideerimislimiit ainult 13 on?
-
ta tõi välja adekvaatse põhjuse miks ta soovib nii ruttu uuesti kandideerida. kuna ehitajal tõesti vähem võimalusi aidata serverit, siis suht loogiline, et kui tal tihti pole reaalselt midagi teha ehitajana, tahaks ta valvuriks saada. käitumisega on tal kõik korras (vähemalt nii palju, kui mina olen näinud), nii et hetkel ei näe pointi, miks tuuakse seda ülesse, et ta koheselt uue kandideeringu tegi.
-
-
Väga korralik avaldus, väga aktiivne mängija ka, kuid olen vastu, mitte sellepärast et aarnel oleks midagi viga, vaid seetõttu, et meil minu arvates meeskonnas hetkel piisavas koguses liikmeid,edu.
-
vastu
-
vastu, põhjused jätan privaatseks. meeskond võib privaatselt küsida kui vaja
-
@aa Miks sa täpsemalt vastu oled? (Ei pea vastama juhul, kui sa ei soovi)