Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Kandideerimine - Viki

Arhiiv | Kandideerimine
    11
    18
    243
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • V
      Viki last edited by Viki

Palun ole hea ja võta 5 minutid et minu avaldust vaadata 🙂 Aitäh

Teie mängusisene kasutajanimi: Viki

Discord: KapsaUss#5489

Vanus (vähemalt 15!): 15

Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen varasemalt olnud Eesti serveris meeskonnas/juhtkonnas sain oma tööga väga hästi hakkama.
      Järgmised serveris kus ma olin: EestiMC ja Pelar on ka veel serverid kus olen olnud aga kuna neist on pea juba 2-3 aastad möödas siis suht ,raske neid meenutada.Mul on vajalikud commandid peas , kuid arenemis ruumi veel on , loodan et nendega raskusi ei tule.

Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Pealmiselt mängin skypvp või siis survival. Üritan võimalikult palju olla serveris ja vahest igas serveris natukene pelada.

Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Minu silmis on kännukas tegelikult väga kaugele arenenud oma oskustes juures , kuid mis võiks olla tihedamini mingid üritused.

Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
      Positiivne:
      Ma suudan hoida külmanärvi.
      Proovin olla eeskujulik ja aidata inimesi võimalikult palju.
      Õpin kiirelt oma vigadest.
      Suudan oma aktiivsust hoida üleval.
      Negatiivne.
      Vahest võib tekkida minu teksti kirjavigu.
      Võin vahest liiga palju uurida , mis ei puudu minuse.

Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ja

Kui vastate jaatavalt, siis miks: Olen saanud 1 hoiatuse ja põhjus oli "ebasobiv sõnavara" siiralt kahetsen , et midagi ebasobivat ütlesin.

Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen suhteliselt rõõmus ja positiivne vaatan alati hea nurka alt. Kui kellegil läheb halvasti siis proovin lohutada või siis midagi vahvat temaga teha. Olen aktiivne saan olla päevas oma 5h arvutis , kindlalt ja oma aega siia pühendada.

Aitäh kui suutsid avalduse otsast lõpuni lugeda. Kui sinu vastus on negatiivne siis palun põhjenda miks 🙂 Aitäh

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        PandaEmma9 0 last edited by

Poolt

• M
          Maraxx VETERAN last edited by

Vastu, avalduses on paar kirjaviga ning isiklikult pole sa mulle serveris silma jäänud.

V 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • V
            Viki @Maraxx last edited by

@maraxx Aitäh sinu tagaside eest. Ma eeldan et sa mängid rohkem Skypvps kui mina mina enamasti pelan kõige rohkem survival. Oskad öelda ka kus kirjaviga? 🙂

M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • Ryxor
              Ryxor last edited by

silmadel oli valus neid kirjavigu lugeda vastu

• Skheea
                Skheea JUHTKOND last edited by

Vastu.
                Usun, et käitumisega on liialt probleeme.

• M
                  Maraxx VETERAN @Viki last edited by Maraxx

@viki On koma vigu, nt aga ette käib alati koma, kuid need pole nii suured vead, külmanärvi on kokku kirjutatud ja "Peamiselt mängin skypvp või siis survival" on vales vormis, kuid see ei sega avalduse lugemist.
                  Parimat soovides
                  Maraxx

• ?
                    A Former User last edited by

Vastu
                    Sa ei ole mulle just heaga silma jäänud, alles oli probleem kus olid vägagi ülbe ja kuri kaasmängijaga.
                    Avalduses on mitmeid kirjavigu.

• V
                      Viki @Ryxor last edited by

@ryxor Ma ei taha halvaga öelda aga sinuga kõigil igas serveris probleeme 🙂
                      @Estlike Halvasti usud sa ei saa nii öelda , et usud
                      @Kooqa Oskad öelda millal ja tõestust? 🙂

? Ryxor 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                      • Rihhardson
                        Rihhardson last edited by Rihhardson

Hommik, Vastu.

• ?
                          A Former User @Viki last edited by A Former User

@viki
                          Screenshot_12.png
                          Screenshot_11.png
                          See ei oleks meeskonnaliikmele sobilik käitumine.

• V
                            Viki @Guest last edited by

@kooqa Hmm .Muidugi inimsed teevad ikkagi vigu aga ja.

• ScoobyDudu
                              ScoobyDudu VETERAN last edited by

Vastu

Viissada viiskümmend viis,
                              mis siis.

• V
                                Viki @ScoobyDudu last edited by

@scoobydudu Põhjus?

• ?
                                  A Former User last edited by

Kahjuks olen vastu. Põhjused eelnevalt välja toodud.

• Berxy
                                    Berxy last edited by

Arvan, et Te ei ole valmis selleks tööks. Vastu.

Qiger

• Ryxor
                                      Ryxor @Viki last edited by

@viki Ei näe kuidas mina siia hetkel puutun, pigem nõustu sellega et su keeleoskus longab üle künga ja paranda seda.

• Istomol
                                        Istomol last edited by

Avaldus lukku isiku käitumise pärast serveris.

just chill my guy

• 1 / 1
                                        • First post
                                          Last post
                                        • P

Hetkel meeskonda ei võeta, koguge aktiivsust/mängu aega juurde.
                                          L&A

• read more
                                        • V

Teie mängusisene kasutajanimi: v2ss
                                          Discord: charmiest
                                          Vanus (vähemalt 15!): 17
                                          Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Puuduvad kogemused aga oskusteks on hea suhtlemine, probleemide lahendamine ja probleemidele lahenduse leidmine ja ka rahu säilitamine.
                                          Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): SkyHubi mängida ja leida huvitavaid tegelasi kellega koos mängida.
                                          Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Rohkem inimesi võiks olla serveris, rohkem väga polegi midagi, mida võiks olla parem sest see server on niigi hea ja meeldiv koht kus enda aega veeta.
                                          Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: Hea suhtleja, probleeme oskan lahendada ehk leida tülile või mingile x asjale mis on tekkinud lahenduse, kohusetundlik, oskan halbu tujusid parandada. Negatiivsed: Seltskonnas kus karjutakse mingi asjaga võin kiirelt tilti minna ja lahkuda olukorrast ning jätkata sellega järgnev päev või siis ignoreerida seda. Üldiselt vajan asjadele selgitusi, see n.ö mimmo mämmu tegevus kus sussutakse ei jaksa tegeleda ja tiltin ära. Teiseks need osad 'ägedad' naljad mis tehakse võib vahel tujust ära tõmmata sest hetkel on mu mental health veits paigast ära.
                                          Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei oska öelda kas olen sest sellest ajast kui viimati olin on väga palju aega möödas.
                                          Kui vastate jaatavalt, siis miks: ...
                                          Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivne saan olla igapäevaselt. Käin koolis, tööl ja chillin enamus aja arvutis seega otsustasin proovida kuskil kasulik olla 😄

• read more
                                        • Karistusregister mustem kui mu korstnalõõr.
                                          Ei.

L&A

• read more
                                        • K

Teie mängusisene kasutajanimi:Glofee
                                          Discord:Kolmnurk
                                          Vanus (vähemalt 15!):Olen 15.
                                          Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Ise olen olnud ühes teises serveris abistaja. Selle serveri nimi oli Malev ja olin seal abistaja umbes 2 kuud.
                                          Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Eeldatavasti et kinni püüda programmide kasutajad ja neid selle eest siis karistada.
                                          Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Minu kui mängija jaoks on poes müümis hinnad liiga väiksed ja isegi suured farmid et too väga raha sisse. Kui ma saaks muuta seda siis teeksin seda kindlasti.
                                          Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne on kindlasti see et serveril on head pluginid nagu nt erilised loitsingud jne. Veel on serveris üldjuhul sõbralik meeskond. Halvad küljed ongi asjade müümise summa poes ja rohkem väga polegi.
                                          Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
                                          Kui vastate jaatavalt, siis miks:Ma arvan et ma olen kõige rohkem bannitud inimene kännujast ja sellepärast ma.ka kaalusin kas üldse proovin meeskonda tulla. Ma olen üldiselt saanud ise xraymise pärast aga viimane kord oli 1 lag machine ja siis veel vahepeal oli keegi teine mu kontoga vist killaurat kasutanud.
                                          Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):Aktiivsuse poolest olen aktiivne nädala sees umbes 17.00-23.00 ja nädalavahetusel olen 10.00-ma üleval suudan olla.

• read more

0

1.5k
                                        Users

1.4k
                                        Topics

12.6k