Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

15pot ehitajaks

Arhiiv | Kandideerimine
    19
    25
    963
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • kippy
      kippy last edited by

Minu mängusisene kasutajanimi:
      15pot
      '
      Discord:
      15pot#1837
      '
      Vanus:
      Hoian privaatselt (13+), vajadusel võib kõrgem meeskonna liige küsida.
      '
      ─── ・ 。゚☆: .☽ . :☆゚. ───
      '
      Kogemused & oskused ehitajatöö puhul:
      Minu eelnev kogemus läheb tagasi aastasse 2010 pre-release Minecraftist. Olen sealt alguse saanud oma kogemuse selle mänguga ning sealt vaikselt õppinud rohkem mängimisega. Sellel ajal polnud küll palju midagi erilist oskuse poolest, kui just sinna ei käi tavalised puidust majad. Viimase 3 aastaga (umb mid-2018) olen hakanud võtma ehitamist natuke rohkem tõsisemalt ja alustanud selle peale fokuseerima. Eelmisel aastal, kui tekkis Eestis hull pandeemia sain rohkem vaba aega ja taas avastasin Minecrafti motivatsiooni. Sealt tekkis ka mul võimalus harjutada rohkem ehitamist, ning avasin ka ehitus teenuseid igasugustele serverite omanikele ja tavamängijatele välismaa serverites (e.g Hypixel housing). Hiljuti olen võtnud taas väiksema puhkuse Minecraftist, kuid nagu alati, mäng nagu see on, võimatu mitte mängida pikema perioodi ajal. Nüüdsest olen jällegi tagasi ja better than ever. Olen avastanud viimastel päevadel Kännuka Eesti kommuunist, ning olen Survivali fännama hakanud. Sellest tekib ka peamine motivatsioon sellest avaldusest. Jutt-jutuks, olen kogenud ehitaja ja olen eelnevalt õppinud ära kasutama peamise vahendi ehitamiseks (WE - World edit). Suudan samuti ka kohaneda tiimiga, kuid eelistatavalt olen üksipäi ehitaja, juhul, kui projekt pole väga suur.
      '
      Mis on minu põhiline ehitusstiil:
      Oma ehitusaja jooksul olen õppinud nii mõnegi stiiliga ümber harjuma ja olen overall kõige ehitaja. Üldiselt paistan välja kõige rohkem Terrain (Maastik - Puud, mäed, teed jne.), Interior (Sisustus - Maja planeerimine, ruumi detailimine jne.) ja Structure (Struktuur - Hooned, elamusmajad jne.). Peamine nõrkus, milleks mul on võib jääda organikute (Orgaanika - Kujud, draakonid, suured informatsiooni sildid jne.) juurde. Peamiseks põhjuseks on see, et enamik ajast pole need mulle palju ette jäänud ja pole väga võimalust, et neid harjutada olnud, kuid kui vaja olen kindlasti võimeline ka sellele fokuseerima.
      '
      '
      Pildid minu tehtud ehitistest:
      Pilte on võimalik näha siit, juhul, kui foorumis ei ole nähtav.
      '
      '
      alt text
      'Ordinary day' - 2021-12-07
      '
      alt text
      'Beach Day' - 2021-09-30
      '
      alt text
      Bonsai Tree - 2021-08-24
      '
      alt text
      Oak tree - 2021-08-24
      '
      alt text
      'House by the river' - 2021-01-23
      '
      alt text
      Island - 2020-10-09
      '
      '
      Kas olen kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
      Niipalju, kui ma ühinenud olen selle kommuuni / serveriga, pole mul olnud eelnevat karistust.
      '
      Lisainfo:
      Olen teadlik, et olen selles serveris üsna uus, kuid näen kindlasti ennast seda tulevikus edasi mängimas. Motivatsiooni jagub mul küllaga niikaua, kuni mul tegevust leidub, mida leiab alati, kui otsida. Aktiivsuse poolest ütleks ma nii palju, et olen serveris sees, siis kui mul selleks parajasti motivatsiooni leidub või mind on vaja. Kui on antud mulle ülseanne, mida täita, täidan selle vastavalt ajale ja olen alati valmis.
      '
      '
      Tänan lugemast! -15pot

aa 1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • ehhe
        ehhe last edited by

Avaldus on väga viisakalt täidetud, kuid pildil "Island" võiks veel olla Detaile.
        Poolt.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Noball
          Noball last edited by

sul on rõvedalt äge profiilipilt, poolt

DJ GYROTTA ZAO

• ?
            A Former User last edited by

Poolt

• C
              cookedbanana last edited by

Poolt

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • 66tera
                66tera last edited by

Poolt!

• ?
                  A Former User last edited by

Hästi ehitad, avaldus 11/10, ehitajaid alati vaja. Poolt

• Br2inkill3r
                    Br2inkill3r last edited by

Täitsa lahe, poolt!

• Ryxor
                      Ryxor last edited by

parem kui krisus poolt

Noball 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • Noball
                        Noball @Ryxor last edited by

@ryxor ütles 15pot ehitajaks:

parem kui krisus poolt

![alt text](![image url](![image url](![image url](![image url](image url)))))

DJ GYROTTA ZAO

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                        • V2ik3
                          V2ik3 last edited by

Poolt

• SuperJuustukas
                            SuperJuustukas VETERAN last edited by

poolt

• kippy
                              kippy last edited by

Tänan kõigile tagasiside eest!

Olen viimasel ajal olnud küll üsnagi ebaaktiivne, kuna on olnud oma eluga tegemist. Olen nüüdsest tagasi ning ootan juba ärgsasti survivali uuendust. Võite näha mind serveris rohkem aktiivsena, kui survivali uuendus ära tuleb.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                              • Reservaat
                                Reservaat last edited by

Poolt ilus!

• KarlPro123
                                  KarlPro123 Süsteem last edited by

Miks siis see vanus privaatne peab olema? Maailmas ju sadu miljoneid inimesi sinuga ühel vanusel.

kippy 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • kippy
                                    kippy @KarlPro123 last edited by

@karlpro123 Olen täiesti teadlik, lihtsalt ei ole soovi avaldada oma vanust publiku ees, juhul kui on tarvis teada, olen võimeline seda ettekandma privaatselt. 👍

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • HolyPoison
                                      HolyPoison SPONSOR last edited by

Poolt!

• Istomol
                                        Istomol last edited by

Vastu, kui inimeses ei leidu piisavalt enesekindlust oma vanuse avaldamises siis võib oletada et ei leidu tal ka seda ehitamises.

• R
                                          Rossinovski last edited by Istomol

Te olete vist peast veits ********. Ei taju kuidas vanus siia loeb kah

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                          • aa
                                            aa @kippy last edited by

KENA KIISU, POOLT

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • First post
                                              Last post
                                            • Soovitan koostada avalduse meie Discord serverisse. Tulevikus hakkab saama ainult sinna neid teha.

• read more
                                            • Teie mängusisene kasutajanimi: kaheksa8
                                              Discord: kaheksa8
                                              Vanus (vähemalt 15!): 18
                                              Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkeseisuga ei oma ma kogemust meeskonnatöös Minecraft serverites. Siiski saan väita, et olen aktiivne mängija ja valmis panustama oma vabaaega teie serveris. Kuigi mul puuduvad varasemad kogemused serverite meeskonnatööga, siis olen valmis õppima, kohanduma ja panustama oma teadmisi, et aidata kaasa serverile ja luua positiivne mängukogemus.
                                              Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamine tegevus serveris on ehitamine ja maailma avastamine. Hetkel olen täielikult pühendunud enda warpi ehitamisele, mis on saanud suureks projektiks ja nõuab palju aega ja tähelepanu. Minu eesmärk on luua huvitavaid struktuure, lisaks sellele naudin maailma avastamist ja uute kohtade uurimist, mis pakuvad uusi võimalusi.
                                              Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Olen tähelepannud, et mängijatel on vaja maksta ala loomise eest, mis võib mõnele mängijale olla takistusena. Üks ettepanek oleks kaaluda, et meeskond määraks mängijatele alad. See muudaks meeskonnatöö sujuvamaks ja põnevamaks ning tooks rohkem tegevust, aidates samal ajal luua rohkem huvitavaid ja alasid serveris.
                                              Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
                                              Positiivsed:
                                              Külm närv: Olen suuteline säilitama rahu ning suudan lahendada probleeme ka pingelistes olukordades.
                                              Kiire õppimisvõime: Olen võimeline kiiresti omandama uusi teadmisi ja oskusi, mis aitab mul kiiresti kohanduda uute tingimustega.
                                              Positiivne suhtumine: Olen sõbralik ja abivalmis.
                                              Negatiivsed:
                                              Ei pruugi alati kirjakasti tähele panna: Mõnikord võib mul olla raskusi kirjakasti jälgimisega, mis võib tähendada, et ma ei ole kohe teadlik serveri toimunust.
                                              Kogemuste puudumine: Hetkel puudub mul kogemus meeskonnatöös Minecraft serverites, mistõttu pean valmistuma õpinguteks.
                                              Ei ole just kõige jutukam: Mõnikord võin olla vähem jutukam, mis võib tähendada, et ma ei väljenda oma mõtteid ja ideid.
                                              Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
                                              Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole põhjust.
                                              Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen serveris veetnud 27 tundi ja olen valmis panustama suure osa oma ajast serverisse. Päevasel ajal olen võimeline olema serveris kuni 4 tundi ning suudan olla serveris ka öösiti, et tagada oma aktiivsus.

• read more
                                            • Lisatud, lukku.

• read more
                                            • Ma vajan counsellori, ma pooldan avaldust! (Valvuriks saada pole ka halb idee)

• read more

0

1.6k
                                            Users

1.5k
                                            Topics

13.0k