Meeskonna terrorism
-
Kaebaja: gold_artur
Kaebatav: Terve kännuka meeskond
Põhjus: Ei suuda normaalselt, adekvaatselt ja ausalt olukordi kaaluda ja oma otsuseid teha ning väga ebaaus kohtlemine.
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? -
Lisainfo (pildid, tõestus): Eks meeskond ise ka teab mida nad teevad pidevalt. Inimene teeb pool aastat siiraid unban avaldusi ja ma olen kindel, et neid pole isegi läbi loetud KORDAGI, vaid ilma mõtlemise ja kaalumiseta Automaatselt otsustatakse nime pärast lihtsalt kinni panna teema ja vaigistada. See pole mitte mingil määral aus ja õiglane ja väga halba eeskuju näitab, kus meeskonda lihtsalt ei huvita või isik ei meeldi ning tehakse taolisi liigutusi. See pole saladus, et ma olen saanud hakkama viguritega, aga see ei anna õigust teil nii käituda. Aitab lapsikusest ja olge nagu õiged Eesti suurima minecrafti meeskonnaliikmed olema peaksid. Kui te ei saa aru kui persses ja igat moodi fucked up see on, mis te olete 2 aastat teinud minu vastu terrorismi siis teil pole kõik korras. -
Analüüsime nüüd asja samm-sammult.
"Kaebatav: Terve kännuka meeskond"
Ok?"Inimene teeb pool aastat siiraid unban avaldusi"
Ei ütleks, et su avaldused oleksid siirad olnud. Kui sa oleks siiras, siis sa kirjutaksid mõnele kõrgemale isikule korraliku pöördumisega privaatselt, mitte ei lahmiks ühte sisu mitu korda foorumisse ja hiljem karjuks "ööö pannakse ns kinni, keegi ei loe" ja mida iganes veel."neid pole isegi läbi loetud KORDAGI"
Mis mõttega me lugema peaks mitu korda sama juttu?"ilma mõtlemise ja kaalumiseta Automaatselt otsustatakse nime pärast lihtsalt kinni panna teema ja vaigistada."
Mille järgi sa seda arvad? Mis on su allikas sellisele infole, et julged seda väita?"Aitab lapsikusest"
Väga irooniline on kuulda seda isiku suust, kes on teinud 2 unban teemat TÄIESTI sama sisuga ja nüüd kaebus terve meeskonna suunal, sest sind ei otsustatud unbanida.Palun, pöördu mõne terapeudi või psühhiaatri, äkki isegi perearst võtab jutule juhul kui esineb edaspidi probleeme.
Imeilusat päeva, härra kuld_artur!
-
@kults mida u
-
Kui terve meeskond nii halb on, siis miks sa tahad siin mängida?
-
@kults Mu avaldused siirad ja ma alati vaeva näinud, praegune ja eelmine 3 kuud tagasi on tõesti sisu poolest sama kuid ma väga kahtlen, et keegi viimast luges ning mul pole midagi uut öelda, miks teha uus tekst kus, kui mul oli väga läbimõeldud tekst olemas mida ma mitu tundi tegin?
Mul pole võimalik meeskonnaliikmetega privaatselt rääkida kuna mõni paneb lihtsalt Clown gifi, mõni lihtsalt blokeerind ära ja mõni lihtsalt ei julge oma arvamust avaldada ja öelda midagi kuna teab et ma "problemaatiline" isik ja pigem ei sekku, las keegi teine tegeleb ja paneb clown ja nerd emootikume.
Sama jutt kuid mitte keegi kordagi ei kaalu ja isegi silma ei krimpsuta ja peaaegu instantly pantakse kinni/ignoreeritakse nagu eelmine kord või lihtsalt vastatakse "Ei" ilma mitte mingi sisuta ja ilmselgelt lic teid ei koti
"ilma mõtlemise ja kaalumiseta Automaatselt otsustatakse nime pärast lihtsalt kinni panna teema ja vaigistada."
Ma tegin unban avalduse uuesti lootes, et äkki arvestataks, kaalutakse, vastatakse ausalt ja mõistlikult ning põhjusega pannakse kinni.
-
@CCmees kännukas on aastast 2017 olnud osa mu elust ning kuna ma olen põikpäine ja kangekaelne siis mul on isegi neil tumedatel aegadel lootust sellele serverile ning ma ütleks et mitte arvestades mu halba kogemust meeskonnaga kõik need aastad, siin on mul olnud ühed lõbusamad ajad mc mängides...
-
"kui persses ja igat moodi fucked up see on, mis te olete 2 aastat teinud minu vastu terrorismi siis teil pole kõik korras."
blud see on minecraft get real
sa mingi hea 4 korda unbani saanud ja iga kord baniga lõpetanud nii et L clown bozo ratio -
1. ban
Aastal 2018 sain ban hackimise eest kuid EskimoTimo võttis bani maha peale pika foorumi unban avalduse tegemise, kus ma palju vaidlesin ja said aru et see võib legit nähtus olla.2-3 ban
aastatel 2018-2020 ei m2leta t2pselt aga korra sain veel SpeedMine kasutamise eest ban, mis võeti maha kui ma tõestasin et mul oli Efficiency 8 pick mis set offis anticheati lic.4-5. ban
Faction oli 3 kuud dead, me olime rikkad ja tahtsime suurt tnt plahvatust teha, admin, skheaa vist hoiatas, et see loeb "serveri laggi" alla ja me tegime korraliku ilutulestiku, veic oli laggi aga nh miks vaja nagu titt vinguda korra ns nalja ja pauku. Kõik osalised saime ban aga pärast karliga rääkides saime Jällegi UNBANSeal vahemikus sain veel ban xray/chestesp tõttu kuna ma grasslandil nägin keset Rohelist ühte pruuni dirt blocki, mille lõhkudes oli all chest ning staffi arust oli hacks
Kogu mu aeg mängides factioni peale nende bannide ma enda arust ei saanud kordagi mingit hoiatust mingi bani ropendamise vms käitumise eest vb midagi l2ks meelest.
Mingi hoiatuse sain skypvp, aga see oli pigem kui nalja Istomoli hea sõbraga tegime ja ta pani mulle hoiatuse.
5. ban Perm-IP
sealt algas kõik draama mis 2a toimunud ning kokkuvõttes perm ban cuz mul oli väga halb minevik ja see tegu oli väidetavalt väga hull, (Hull= 1 command to reverse (/co rollback)). Peale seda sai umbes aasta aega vaikselt räägitud, kõik olid ammu otsustanud et banned, aga istomol mu väga hea sõber alati rääkis karliga ja meenutas ja palus karlilt et annaks 2nd chance. Lõpuks mingi hetk nõustuti perm ip ban panna 6 kuu ban + Cosmic rank eemaldus.6. ban PERM IP BAN
Jällegi olin oma idiootsust demontseerimas nagu eelmine ban ja mu viimased ausad ja siirad avaldused ongi selle teo poole suunatud.L clown bozo ratio, võta oma meeskonna tööd tõsiselt kurat küll, ma ütleks et kui arvestada mu "problemaatilist pilti" mis te peegeldate kõigile kui hull isik ma olen, siis ma ütleks et mu 6a mängimist siin ning nii vähe karistusi ja kõik need banid mis hetkel seletasin lahti - pole nii hull kah minu vaatest.
-
@gold_artur võib tunduda et palju karistusi, pooled freebanid aga mida sa loodad isikult, kes VÄGA aktiivselt. 5-10h päevas nonstop competitively ja full higi on... Nagu ofc paljudele ma ei meeldi, meil isegi üks fac map oli terve xEx tiim, minu tiim, versus terve Meeskond tiim. Kõik need aastat factioni competitive pela ja vingumist, et midagi valesti jne on teile troonil vanadele meeskonna kaladele on tekitanud teile väga minu arust vale kujutise minust, nagu ma oleks mingi kõikvõimas kuri inimene. Kui ma saan Reketist kordades rangema kohtluse ja karistuse kui tema tollal oma kordades hullema sigadusega, siis kuidas see praegune olukord aus on. Mul lic tunne et väga mingi vanad valed kujutused teil minust ja siis peegeldate seda oma otsustes. Ei meeldi mulle see, aga kahjuks selle serveri meeskonnal alati oma kiiksud olnud.
lambi jutt
Kordan üle, mul üle 30 video kuidas ma k2nnukas hackereid püüdnud, ma olen iga vea teatanud, reketiga koos omal ajal andsime TOHUTULT soovitusi ning alati kritiseerinud karli tegusi, ofc mõnele egomaniakkile jääb tunne, et me oleme kurjad ja tahame halba ja seetõttu ka on hea oma viha elada kordades rangemalt maha kui midagi reeglitevastast teeb, aga see pole Aus. -
Poh osta unban
-
@Nunn69 See mõte oli ka mul pikka aega tagasi aga kahjuks on unbanidel selline huvitav reegel - Teenus ei eemalda IP blokeeringut
Teenus ei eemalda mustast nimekirjast niiet unban ostmine ei eemalda bani kekw -
Tere ka minu poolt, austatud endised kolleegid ja uued meeskonnaliikmed!
Olles ise olnud 11 kuud meeskonna liige, olen päri sealse vihaõhutava keskkonnaga teatud mängijate suunal, kel jätkub julgust enda arvamusele ning kriitika avaldamisele. Selline misantroopne ja problemaatiline kognitiivne käitumuslik paradigma on levinud meeskonnas juba aastaid. Üks kännuka meeskonda kandideerimise nõudeid on professionaalsus, mis viitab omakorda olema teistele serveris eeskujuks, ning vältima läbi oma tunnete asjade ajamist. Siinkohal nõustun kaebajaga, et meeskonna otsused ning väljaütlemised on suures mahus oma suhtlusringkonna poolt mõjutatud (ülejäänud staff) ning kutsun üles mõne puhul long lost professionaalsusele.
Oleks õige välja tuua et minuga samal ajal oli meeskonnas ka Cookedbanana, kes ei lasknud sellest vihaõhutavast keskkonnast end mõjutada ning suhtles alati iga liikmega lugupidavalt ja professionaalselt. Soovitaksin praegustele ning uutele meeskonnaliikmetele võtta eeskuju.
-
@gold_artur Aa seda ei teadnudki
-
@Istomol "Olles ise olnud 11 kuud meeskonna liige, olen päri sealse vihaõhutava keskkonnaga teatud mängijate suunal, kel jätkub julgust enda arvamusele ning kriitika avaldamisele." Tekkis küsimus kuidas sina saad sel teemal üldse sõna võtta? Meeskonnas pole mingit vihaõhutamist. Jah sa olid umbes 11 kuud meeskonnas millest üle poole sa olid teadmata kadunud. Järgmiseks kuna kaebajale on niigi palju võimalusi antud ja ta on neid kuritarvitanud siis miks me peaksime talle uuesti võimaluse andma? Minu silmis siuksed inimesed ei muutu. Miks me peaksime end uuesti vaevama sellega kui ta saaksi võimaluse ja ta uuesti kuritarvitaks seda? See on lihtsalt idiootne.
Laps jääb lapseks, mina seda unbanni ei poolda.
-
@H6be ütles Meeskonna terrorism:
Tekkis küsimus kuidas sina saad sel teemal üldse sõna võtta? Meeskonnas pole mingit vihaõhutamist. Jah sa olid umbes 11 kuud meeskonnas millest üle poole sa olid teadmata kadunud.
Siinkohal sa eksid, tuleb tõesti tõdeda et mingil ajaperioodil serveris mind väga ei nähtud, kuid olin alati kättesaadav discordi teel ning osalesin aktiivselt meeskonna tegevustes nende 11 kuu vältel. Siinkohal ei näe ma aga endal süüd,
nimelt avaldasin korduvalt administratsioonile soovi meeskonnast lahkuda, ning minu soove ignoreeriti, minu staatus jääti alles isegi kui ma serverit ei külastanud ning ma pidin seda tegema aegajalt oma süütundest ning reputatsiooni hoidmisest, sest muud võimalust mulle lihtsalt ei jäetud. Küll aga ei peitnud ma enda laisklust kordagi kodu kütmise taha, nagu mõni siin. Vihaõhutamine meeskonnas on ning mul on tõsiselt kahju et paljudel pole tahtmist seda aksepteerida normaalusest.