zentrics | valvur [UUS]
-
Teie mängusisene kasutajanimi: zentrics
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): zentrics#5721, facebook
Vanus (vähemalt 13): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): MCs oli kunagi server nimega Daylight, ca 8 aastat tagasi, tõusin abiomanikuks atsike33 kõrval ning paari aasta pärast server suleti. Ülejäänud meeskonna kogemus jääb siiski MCst väljapoole. SAMP, Rust jms
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Faction, olen nüüdseks pikalt pausil olnud ning sooviksin naasta teie seltsi. Eelkõige aitaksin meeskonnal langetada õigeid otsuseid ning tõesti jään meeskonna olles vägagi erapooletuks, isegi kui tegu on ilmselgete rivaalidega. Meeskonda saades olen kindlasti valmis ohverdama rohkem aega ka teiste serverite abistamiseks/hooldamiseks (survival jms)
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Kuna Faction 4.0 on alles nõnda uus uuendus, siis alati saab midagi parem olla, kuid need asjad tulevad välja alles siis, kui mängijad on uue keskkonnaga kohanenud ning hakkavad tundma puudusi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Pos: Olen väga avameelne suhtleja ning olen juba pikaajaliselt täiesti külma närviga inimene. Jään igas olukorras erapooletuks ega kohte reeglite osas meeskonnaliiget ja tavamängijat erinevalt ebavõrdselt.
Neg: Olen kunagi silma jäänud ebasündse käitumisega kuid võin lubada, et see on muutunud.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kindlasti olen
Kui vastate jaatavalt, siis miks: mitte midagi kriitlist ega kuritahtliku. Minimaalsed rikkumised.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsus tuleb Faction 4.0'ga samamoodi nagu ta oli kunagi, oma 6-7h päevas kindlasti.LISA [UUS]: Olen hoidnud enda aktiivsetel päevadel aktiivsust väga laes, olen kogunud viimase avalduse tegemisest saadik endale üle 30 tunni. Mis teeb minust ühe aktiivsema liikme viimase nädala jooksul. Kõigile, kes on minupoolt saanud laused "ole tasa" jms, panen teile südamele, et tegemist on kõigest factioni rivaalsusega ning pole kindlasti midagi sellist, mis kellegi südant võiks riivata. Kui võtate selliseid asju solvanguna või kuidagi ebasündse käitumisena siis vabandan südamest, ning alati võib mulle msgda kui selline asi teid peaks solvama, siis saaksin ennast parandada.
Lisaks olen alati olnud selline, kes mõõdab enne kolm korda ning lõikab korra, sellega soovin ma öelda seda, et kindlasti ei karistaks kedagi paugu pealt. Minuarust on chatis spammimine: "Ei solva!" ja "Ei ropenda!" väga ebatõhus viis mängijate käitumise parandamiseks, sealhulgas ka mutete laksamine. Inimestel on igapäevasest suhtlusest sees parasiidid, mis hüppavad kõnekeeles välja ilma, et isegi aru saaks. Sealhulgas tahaksin kindlasti parandada mängijate suhtlust just mängusiseses vestluses, sest kommuunis on väga palju noori, kes võivad sellised väljendid pickupida. Kokkuvõttes viimast lõiku luban, et üritan pigem selgeks teha inimestele, milline on õige ja milline vale käitumine, mitte ei laksaks 6 tunniseid mutesi nagu ma olen siiani teiste adminitiimi liikmete poolt näinud. -
Vastu, isik on ebaviisakas serveri sees.
Proof:
Mystic Mystic | zentrics » gold_artur kahju et sa vähema IQga venna tiimi võtsid
Mystic Mystic | zentrics » mingi lambi jorss
Mystic Mystic | zentrics » räägi enda vanaemale seda juttu
Mystic Mystic | zentrics » kasvata karva endale siis tule seletamaKõik see on tänasest chatist võetud.
-
@Kipto
Uhmm taoline tekst on kopeeritud logist, kus jutt läks tõesti mõlemal osapoolel üle piiri, nii meie kui ka 2020 factionil, sellist asja kontekstist välja võttes vaadates on tõesti tegu väga ebaviisaka tekstiga, kuid kogu konflikti nähes võtab asja teise ilme. Ja nagu ka eelnevalt mainitud on tegu serveri suurima rivaalsusega kus sõnavahetus läheb tõesti vahel üle käte kuid seda AINULT juhul, mil serveris viibime ainult meie ja nemad, teiste inimeste silmade all sellist asja ei juhtu. Kuna kumbki osapool ei solvu ega võta selliseid asju südamesse, võib selline tekst minna ka msgsse kui see kedagi discordist jälgides peaks riivama.EDIT: Mina arvan et sellise asja TÄIELIKULT selle algsest kontekstist välja võtmine ja kõigile see influenceks toomine on suhtleliselt mean tegu, sest sellise asja influence teistele mängijatele, kes asjaga seotud pole olnud ega sellest midagi tea on huge.
-
@Kipto ütles zentrics | valvur [UUS]:
Vastu, isik on ebaviisakas serveri sees.
Proof:
Mystic Mystic | zentrics » gold_artur kahju et sa vähema IQga venna tiimi võtsid
Mystic Mystic | zentrics » mingi lambi jorss
Mystic Mystic | zentrics » räägi enda vanaemale seda juttu
Mystic Mystic | zentrics » kasvata karva endale siis tule seletamaKõik see on tänasest chatist võetud.
Yep Vastu,
-
Vastu, põhjused välja toodud.
-
KOHE KINDLALD VASTU EPA VIISAKAS KÄITUB SERVERIS
proofi pole):
-
- Kahtlustus abistavate programmide kasutamises
- Ebasobilik kõnepruuk
- Eelnevalt saanud karistada
Vastu
-
@Hwunz
millal ning mille eest eelnev karistus?
Sinu kahtlused jäävad sinu kahtlusteks. -
Poolt, tajub biiti.
-
Vastu, põhjused mainitud.
-
@zerocolas õpi õigekiri ära, poeg.
-
õppin juba ika üks ei sa kohe õigekirja selkeks real oarmujaam
-
Poolt
-
Vastu, põhjused eelnevalt nimetatud.
-
Vastu korduvalt silma jäänud kirjakasti reeglite rikkumisega.
-
Vastu, reeglid eelnevalt välja toodud.
-
Toonitaks veelkord, et minuarust suurim viga selle serveri puhul antud hetkel on see, kuidas 95% administratiivist istub 24/7 survivalis ning Factionil mitte keegi silma peal ei hoia. Võib-olla öeldaksegi sellepärast, et factioni mängijad on "ülbed ja ebaviisakad", sest mitte keegi ei kontrolli niikuinii, kõik ütlevad mida nad tahavad. Kännukas vajaks ühte administratiiviliiget, kes oleks constantly factionis aktiivne ning kes oskaks tegeleda ka nende vendadega, kes 6h mutest mitte midagi ei õpi. Survis ollakse harjunud 12 aastase suuvärgiga mistõttu tundub factions nagu täielik mental hospital.
-
@zentrics olen nõus sellega, et võiks olla meeskonnaliikmeid kes veedavad aega rohkem factionsis kuna seal on pidevalt mingi reeglite rikkumine ning paljud hackerid liikvel.
Kuigi sinu kohta ütlen nii palju, et sa pole sobiv kandidaat Valvuri positsioonile kuna sa oled oma käitumisega teistele negatiivsega silma jäänud. -
@Hwunz Kahju et 70% vastanutest pole minuga isegi kokkupuutunud ning teevad oma järelduse 3 kontekstist välja võetud lause järgi.
-
Poolt.
- Hoiab väga hästi korda
- Sõbralik ja abivalmis
- Parim factioni player