MiniBoyy Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:MiniBoyy
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):MiniBoyy#4233
Vanus (vähemalt 13):13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud EstCraft serveris korraks moderaator, aga läksin ära. Tean commande aga ei mäleta kõiki
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Aitan teisi, mängin sõpradega ja üritan saada rikkaks.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Survivali limiiti võiks suurendada natukene ja natukene on lagi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen külma närviga ja ei ropenda chatis. Olen füüsiliselt aktiivne seetõttu võin olla vahepeal kaua aega eemal ja võin natuke spammata kui närv sisse tuleb.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ja
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Olen põhiliselt enda rumalusest banni saanud ja esimesed bannid tulid, sest eei lugenud reegleid läbi. (tpakill,autoclicker, varastamine)
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen väga aktiivne, kui on vaba päev siis olen terve päev sees. -
Poolt;))
-
@seeme tnx :):):D
-
Käitumist parandad siis võibolla muudan häält, hetkel vastu
-
Ühele mu lemmikule tuleb panna Poolt :=)
-
Vastu.
-
@MiniBoyy vastu, valvur võiks osata natuke korrektsemalt eesti keelt.
-
Meeskonnaliikme kohustusi täites on oluline, et oled serverile truu kuigi sa oled öelnud oma avalduses, et oled saanud karistada mitme asja eest mis tähendab, et sa pole reegleid täpselt läbi lugenud. Kui mina su avaldust vaatan siis sel hetkel sa vähemalt pole lugenud tingimusi mis on esitatud kandideerijale. Sa oled eksinud kolmes punktis ning varasemalt karistatud mängijad ei sobi meeskonda eriti kui sa kahtled enda külmas närvis mis sul puudub.
Kahju küll aga minu poolt üks suur EI
-
@Ahmed Amen to that. Nõustun. Negatiivne
-
lol ei
-
nah
-
Vastu
-
@MiniBoyy Vastu
-
Kindel vastu minu poolelt. Käitumine annab parandada. Samuti mis ei sobi mulle on see, et nt kui keegi sind solvab, siis sa kohe reportid. Samuti on ka ropendamisega nii. Lisaks bannid. Mida ma üldse ei taha näha inimese juures kui ta kandideerib on varastamist. See näitab, et isikut ei saa usaldada. Samuti on ka sul palju reporte, mis ei sobi meeskonnaliikmele.
Paranda oma käitumist ja siis kaalun.-2Bad-
-
Juhtkonna & meeskonna otsusel lukku & arhiivi.